Vrtlarenje kroz moje oci |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 17> |
Korisnik | |
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 21:32 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Dado 84 - jako mi se sviđa vrtlrenje kroz tvoje oći, krasno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prekrasne biljke,a posebno što za svaku staviš i koja je, tako da i mi koji baš i ne znamo mnogim naziv a dopadne nam se možemo tražiti da kupimo baš tu
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
predivni su ti irisi isto tako i ostale fotografije su majstorski odrađene i prezentirane
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
vrtlarenje kroz tvoje oči je pogubno za moje oči
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() sve je to pogubno za naše oči.Prekrasano ti je to tvoje vrtlarenje,
dragi Dado84.
![]() |
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Svaka čast, posebno mi se sviđaju perunike
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Toliko prekrasnih raznolikih biljaka, divota za oči i dušu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadam se da ćemo opet imati prilike vidjeti to u živo..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
Prelijepo cvijece
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Dobro da sam navratila na forum pa mi nisu promaknule ove krasne slike. Baš ti je genijalan polemonium
![]() ![]() I ja navijam da ti brunnera cijela bude takva. Jel to za sad samo jedan takav list?
A irisi...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
E ja sam posebno zadovoljna što si se odlučio otvoriti temu. Nisam bila i vjerojatno teško da ću moći, doći osobno uživati u tvojim biljkama kao ostali.
Ovo je prekrasno
![]() Dado hvala na tome da nam to sve pokazuješ
![]() ![]() ![]() ![]() Posebno su mi lijepa ona suha gredica i naravski irisi za njih
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I mene jako raduje da si nam tu sa svojom temom, veselo ćemo svi zavirivati k tebi, u slikama uživati i puno o biljkicama učiti!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jokrajnik ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 42 |
prekrasno, ona suha gredica sa kamenim zidovima u pozadini je savršena..lijep pozdrav
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrašno!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |