Korak po korak - VRT :) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 13:52 |
Evo doslo je vrijeme da i ja pokazem malo svoje cvijeće i svašta nešto drugo....Danima uzivam i šećem vašim vrtovima istavrno sam happy što sam tu medju vama. Samo se nadam da ću skužiti kako uploadati slike! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na zadnjoj slici se vidi dio koji je polu zemlja, a polu pijesak i tu ćemo opet zasaditi travu i to vec iduci tjedan. Ovo Je neka vrsta kamenjara ali vidite i sami da nije bas pravi kamenjar više je cvijetni. Ne mogu odoliti cvijetićima i bojicama :D
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovo je za sada djelomično predstavljanje mojeg kamenjara koji je ipak postao cvijetnjak....ima tu još puno posla ali ima i puno volje i ljubavi.
Slike su vjerojatno prevelike i zato se ispričavam.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
jako lijepo dobro nam došla!
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
hvala na dobrodošlici !!!
|
|
![]() |
|
jokrajnik ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 42 |
lijepo:)
dobrodošla:) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nanice dobrodošla
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Dobrodošla,jedan lip i rascvitan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Pozdrav
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Dobrodošla nanice!
Sviđaju mi se tvoje mačuhice! Samo naprijed! ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
i ja se pridružujem željama za dobrodošlicu
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
dobrodošlicu ti želim i ja!
imaš jako lijepo cvijeće, nadan se da ćemo dugo uživati
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Ovo je vrtac sa druge strane dvorišta
|
![]() |
|
Ovo su neke kombinacije za 2011 što se tiće ukrašavanja mog balkona i stepeništa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ovo je iz jučerašnje nabavke
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
jako lijepo i šareno dobro nam došla
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na dobrodošlici!! Da volim šareno i volim da mi sve cvijeta, a i moja kćerkica isto. Ima tek tri godine, a već sadimo skupa, zalijevamo i veselimo se svakom novom cvijetiću.
|
|
![]() |
|
Ovaj cvijet kod nas zovu BOKA ILI JUBAV. Moja je od 04. mjeseca, a na poklon sam dobila još dvije od svekrve kojima je ovo 7 godina te ih je ona prepustila meni na daljnu brigu. Njihove slike ću staviti večeras kas dodjem kući. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |