Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lilyna radionica :)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lilyna radionica :)

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Lily_storm View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 59
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily_storm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Lilyna radionica :)
    Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 20:07
Pozdrav svima!

Eto od nedavna se počeh baviti i ovom tehnikom pa ostavljam za početak sliku najnovijeg rada.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily_storm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 20:14
Jedna stara vješalica koju treba još malo dotjerati

Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily_storm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 20:16
Kutijica za svaštarije

Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily_storm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 20:18
Jedna malo veća obična kartonska kutija, služila je više za vježbanje decoupagea

Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily_storm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 20:20
..i jedna koju sam nazvala "Malena Gospođica"

Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 20:42
dobro nam došla smile99 , imaš lijepe radove
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
DANIKA View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 37
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 20:42
dobro došla na zarazni odjel Wink radovi su ti jako ljepiThumbs%20Up
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily_storm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 21:07

Hvala vam! Baš lijepa dobrodošlica!

Nadam se da će radova biti još više dolaskom sunčanog vremena i dok svladam malo više vještine
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily_storm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 21:14
Evo još sam ovu sitnicu zaboravila...ide to pomalo

Svaka kritika i savjet je svakako dobrodošao!

Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 21:14
dobro došla Lily,sve si lipo napravila ,super ,samo tako nastavismile78
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily_storm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 21:27
Hvala puno...puno, svima!

Drago mi je ako vam se sviđaju
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 21:28
dobro nam dosla,imas lijepe radove,stolica mi se posebno dopala,bravo curo!
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily_storm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 21:47
Hvala Lijepo je imati ovako podršku.

Stolac je nekako najbolje ispao zato što sam najviše truda i vremena uložila. Imam 6 različitih drvenih stolaca, mali drveni stol i jednu klupu, nadam se da će do kraja ljeta biti prava pravcata decoupage vrtna garnitura.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 23:31
Dobrodošla u ekipu!
Ne bi se reklo da si ti ovo nedavno počela.
Lijepi radovi....meni nekako vješalica zapela za oko...sjela mi odmah.
Lijepe su mi obadvije boce, na njima su malo zgužvane salvete, al dok sam to gledala, baš sam se pitala da li bi ja koja radim duže od tebe, uspjela izbjeći to.
Najiskrenije-čisto sumnjam! Nekima uspije, meni ne, kad je u pitanju cijela salveta. Eto, kritika ide meni.
Mislim da ćemo od tebe vidjeti puno lijepih, i urednih radova! Smo naprijed!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:44
prekrasni radovi ali boce su moj favorit
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 10:00
Evo draga i mene - i ja ti želim dobrodošlicu u ovu veselu i nadasve vrijednu ekipusmile78
Sviđa mi se kako radiš i želim ti da vrtna garnitura što prije bude gotova.
Na vrh
sanja 1734 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 302
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 11:53
Lily dobro došla među nas, i što više budeš s nama to će ti biti zabavnije.smile64
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily_storm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 14:27

@ maredelmare -

Hvala!

Jesam tek sam nedavno počela (početak ožujka) sa tom tehnikom. Inače se bavim slikanjem, crtanjem i tako ali u ovome se nisam okušala sve do sada.

Ovaj dio o izgužvanoj salveti si skroz u pravu. Dobila sam dva lijepa paketića salveta i nestrpljivost mi nije dala mira pa sam ih brže bolje morala nekako isprobati. Vidi se dosta fušeraj ali se mogu pravdati da je bila samo vježba
Tek pomalo počinjem uočavati razlike u salvetama, s nekima je tako lako raditi a neke se baš jako gužvaju.
Na vrh
Calla View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 135
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Calla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 14:28
prekrasni radovi
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily_storm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 14:41
@ - Mumica, , Jani, Sanja 1734, Calla

Puno vam hvala!

Imam još nekoliko radova, poslikati ću ih kad stignem.

Nadam se da će ih biti još puno, jako me veseli rad sa salvetama jer imam dosta namještaja doma koji mi se baš i ne sviđa. Nadam se da ću malo pomalo preurediti čitav dom.   
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.