Lilyna radionica :) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Lily_storm ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 20:07 |
Pozdrav svima!
Eto od nedavna se počeh baviti i ovom tehnikom pa ostavljam za početak sliku najnovijeg rada. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lily_storm ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedna stara vješalica koju treba još malo dotjerati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kutijica za svaštarije
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jedna malo veća obična kartonska kutija, služila je više za vježbanje decoupagea
![]() ![]() |
|
![]() |
|
..i jedna koju sam nazvala "Malena Gospođica"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
dobro nam došla
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
DANIKA ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 37 |
dobro došla na zarazni odjel
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam! Baš lijepa dobrodošlica! ![]() Nadam se da će radova biti još više dolaskom sunčanog vremena i dok svladam malo više vještine ![]() |
|
![]() |
|
Evo još sam ovu sitnicu zaboravila...ide to pomalo
![]() Svaka kritika i savjet je svakako dobrodošao! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
dobro došla Lily,sve si lipo napravila ,super ,samo tako nastavi
![]() |
|
![]() |
|
Hvala puno...puno, svima!
![]() Drago mi je ako vam se sviđaju ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
dobro nam dosla,imas lijepe radove,stolica mi se posebno dopala,bravo curo!
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Hvala
![]() ![]() Stolac je nekako najbolje ispao zato što sam najviše truda i vremena uložila. Imam 6 različitih drvenih stolaca, mali drveni stol i jednu klupu, nadam se da će do kraja ljeta biti prava pravcata decoupage vrtna garnitura. ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Dobrodošla u ekipu!
![]() Ne bi se reklo da si ti ovo nedavno počela. Lijepi radovi....meni nekako vješalica zapela za oko...sjela mi odmah. ![]() Lijepe su mi obadvije boce, na njima su malo zgužvane salvete, al dok sam to gledala, baš sam se pitala da li bi ja koja radim duže od tebe, uspjela izbjeći to. Najiskrenije-čisto sumnjam! ![]() ![]() Mislim da ćemo od tebe vidjeti puno lijepih, i urednih radova! Smo naprijed! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
prekrasni radovi ali boce su moj favorit
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Evo draga i mene - i ja ti želim dobrodošlicu u ovu veselu i nadasve vrijednu ekipu
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Lily dobro došla među nas, i što više budeš s nama to će ti biti zabavnije.
![]() |
|
![]() |
|
@ maredelmare - Hvala! Jesam tek sam nedavno počela (početak ožujka) sa tom tehnikom. Inače se bavim slikanjem, crtanjem i tako ali u ovome se nisam okušala sve do sada. ![]() Ovaj dio o izgužvanoj salveti si skroz u pravu. Dobila sam dva lijepa paketića salveta i nestrpljivost mi nije dala mira pa sam ih brže bolje morala nekako isprobati. Vidi se dosta fušeraj ali se mogu pravdati da je bila samo vježba ![]() Tek pomalo počinjem uočavati razlike u salvetama, s nekima je tako lako raditi a neke se baš jako gužvaju. |
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
prekrasni radovi
|
|
![]() |
|
@ - Mumica, , Jani, Sanja 1734, Calla
Puno vam hvala! ![]() ![]() Imam još nekoliko radova, poslikati ću ih kad stignem. ![]() Nadam se da će ih biti još puno, jako me veseli rad sa salvetama jer imam dosta namještaja doma koji mi se baš i ne sviđa. Nadam se da ću malo pomalo preurediti čitav dom. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |