Lučice ljubičastog luka |
Odgovori |
Korisnik | |
vlado955
Novo sjeme Pridružen: 19 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 17 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 14:30 |
Molim pomoć !
Želim posaditi lučice ljubičastog luka,ali ih nisam uspio pronaći. Pretražio Veliku Goricu i okolicu i istočni dio Zagreba. Zna li netko gdje ih ima ? Unaprijed hvala,vlado955 ! |
|
Sponzorirani linkovi | |
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam kupila kod nas u Belišću.
Ako hoćeš mogu pogledati da li ima još pa ti poslati pouzećem. Mislim da je cijena bila oko 20,00 kn/kg.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misliš li na konavosku kapulu, ljubičasti luk koji nije ljut i koristi se za salatu! glavice kad se vade budu dosta velike!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
vlado955
Novo sjeme Pridružen: 19 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 17 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da,mislim na taj luk.
|
|
vlado955
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još ću malo pronjuškati,pa se javim,zahvaljujem !
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
njemu se ne sade lukovice, on se posije pa se mladi strukovi sade! sada je vrijeme za sadnju, ja meni kupim na placi!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
rakitic
Novo sjeme Pridružen: 29 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam ali je domaci iz vlastite proizvodnje. ako vam odgovara imam 700grama, cjena 25kn.
|
|
vlado955
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeste li u Zg,došao bih po lučice.
Ja popodne odlazim u vikendicu i bit ću tamo par dana. Ako do 14 h vidite ovu poruku,molim nazovite :095 9098 931. Hvala,Vlado. |
|
rakitic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zao mi je ja sam iz slavonije, pozdrav
|
|
vlado955
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam Te htio gnjaviti,ali pošto nigdje nema,molim Te,pošalji mi te lučice ( ako još nađeš ).
Adresa : Vlado Babec Krušak 13,Vel. Buna 10413 Kravarsko. Najljepše zahvaljujem ! |
|
rakitic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tek sad sam vidjela poruku, zao mi je prodala sam. bit ce za iducu godinu ako urodi
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |