Mandarina |
Odgovori | Stranica 123 7> |
Korisnik | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Studeni 2007 u 21:25 |
Evo malo da se zasladite..Popodne sam ih ubrala. A onda možemo i o njima malo pisati....
Odavde: |
|
Sponzorirani linkovi | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
omiljeno voće moje dječice, a moram priznati niti ja nisam daleko od njih.
Jedino voće koje sam jednom prilikom ( 6 mj trudnoće) pojela 5 kg u roku od sat vremena . Dali je to bila pohlepa ili potreba nebih komentirala. |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će jedno i drugo...Zato klinci sad to i vole....
Kad sam ja bila trudna ludovala sam za kiselim, tek sam tad počela jesti salate...Mala sad u stanju pojesti teglu krastavaca samih... |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To sa otoka ili iz Zd.
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova je u ZD, u vrtu svekrve....ali bez obzira na mjesto rasta ove je godine dala sigurno 100 kg ploda...Sveki ju zalijevala cijelo ljeto...
|
|
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ludnica
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno!
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema sjemenki unutra...može li se pelcati ili to treba nacjepljivati?
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Reznice - tako mi je rekao jedan stari striček.
A ako se sije onda se mora cijepiti ( ali ne protiv gripe) |
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sam ti rekao da će se znalci javiti.Znači reznice,pa stavi onda nekoliko viška i sačuvaj do proljeća.
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa baš ću probati....ako uspije, društvo, javite se pa poklanjam....
|
|
vepar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pokušaj nekoliko grana (tankih)koje su blizu zemlje položiti u zemlju ,mislim da će potjerati.
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja obožavam mandarineeeeeee.Imam i ja mandarinu doma i mislim da bi je trebalo početi brati jer joj zreli plodovi otpadaju
Na njoj nebi bilo 100kila ploda ali par dag.bi biloi nisu jestive,grke suuuuu(probala ja jednu)
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo moje mandarine i zrelih(3-4 su već otpala) i zelenih plodova(zelenih još dosta ima)
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ali jako dobro izgledaju...mogle bi za reklamu poslužiti...
|
|
Hele
Mladi grm Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uzela si mi riječi iz usta. |
|
Caca
Nedavno posijan Pridružen: 01 Rujan 2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 83 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha, prekrasna ti je mandarina!
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala,malecka je no kako sam je ljetos kupila narasla je podosta.Jedamput veča je nego kad sam je kupila.U proljeće ću je presaditi...ajme koja će to divovska mandarina biti za ...nekoliko godina
|
|
Odgovori | Stranica 123 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |