MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 34> |
Korisnik | |
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 12:54 |
POSLUŠALA SAM SAVJET TIJE I OTVORILA SVOJU TEMU KAKO BI ME BOLJE PRONAŠLI
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mimi 45 dobro nam došli u cvijetno društvo!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mimi 45 dobrodosla
![]() |
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
hvala na dobrodošlici...slikice poslije ručka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
eto jedne za početak..malo su mi djeca ljuta jer im oduzimam komp...ali ja sam na godišnjem ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
ma dogovorimo se mi ...samo što sam ja u manjini...mama bi samo trebala raditi a ne se zabavljati na forumu ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
WOW! ovo je skoro pa savršeno! predivan vrt i jezerce! Dobro nam došla!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ma vidim da cu cesce zalaziti u tvoj vrt!sve pohvale i ne skrtari sa slikama.Jel ono patkica?Obozavam ih ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Mimi, dobrodošla i od mene
![]() Početak je prekrasan ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Još te jednom pozdravljam, Mimi draga i dobro nam došla. Vrtić ti je zaista lijep, zelen, s jezercem...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Stvarno oaza u pravom smislu riječi!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
..evo još nešto od mene ..dok ispijam svoju kavicu jer sam na godišnjem
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Mimi dobro nam dosla i hvala na prekrasnim slikicama tvoga vrta zaista je oaza |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
hvala vam svima kojima se sviđa moj vrt ...a oaza je zbog toga što stvarno uživam kod uređivanja a isto tako pruža mir kod odmora
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovog ljepotana nabavila sam jesenas
![]() ..a ova prekrasna boja uveseljava me već dvije godine ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mimi dobrodošla
![]() ovo tvoje mjesto za ispijanje kavice je stvarno dušu dalo za odmor i guštanje, jezerce je prva liga, a clematis predivan ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
E super vidim da smo "vodene kozice" (forumske) pregrmili sad idemo uživati u tvojoj oazi. Samo naprijed i hrabro!
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
![]() ![]() nakon ovih fotografija ja sam bez teksta. samo molila bi manje kave, više fotografija. ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |