Matilda - nudi, traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20 Srpanj 2010 u 20:29 |
Proljetno cvijeće je već odavno ocvalo pa sam prikupila nešto sjemena.
Pa ako netko želi imam: sjeme digitalisa - visoki rozi, sjeme lupina - bijeli, ljubičasto bijeli, rozi, rozo bijeli i ljubičasto crveni, sjeme pakujca - žuti visoki te za one sa mnogo strpljenja i iskustva, s obzirom da ja nemam ni jedno od toga[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" /> sjemenke carske kockavice - narančasta |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
molim te zabilježi me za sjeme navedenog!adresu, šaljem na pp.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
baš bi me obradovala sa kojom sjemenkom digitalisa kao i carske kockavice ,molim te da me pribilježiš šaljem adresu na pp.
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Molila bih te ako imaš još navedenog sjemena??!!!!
![]() Adresu šaljem na pp.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Ima sjemena za sve. Javim kad vam pošaljem.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Rado bih imala još kojeg pakujca, a nemam niti jedan digitalis niti lupin... Imaš li ih dovoljno i za mene?
Pogledaj u mom vrtu ako ti se nešto dopada da ti pošaljem ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
TaTjana, lilie, Fany sjemenke su vam danas poslane.
![]() misty-da ima još dovoljno sjemenki, samo mi javi adresu
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
matilda ti si legenda baš si me obradovala javim kad stignu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Čekam |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
draga matilda mene pribilježi za sve..znam lakoma sam...
![]() ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
Angel nemaš se razloga crveniti, zato smo tu da pomognemo jedni drugima.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Znam da je prošlo već puno vremena od Vaše ponude, no da li još ima što od ponuđenog???
Takođersam vidjele negdje Vaše čuvarkuće, da li bi i njih mogli poslati? Unaprijed hvala! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
LOVRO naruđba zabilježena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ima li još sjemena digitalisa?
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
ima još sjemena digitalisa i lupina
antonija pošalji mi adresu na pp |
|
![]() |
|
imam viška sadnica ove graničice, pa ako netko želi neka mi se javi na pp
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
imam i ja puno ako neko treba
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Tko ima sjemena digitalisa? Ja imam rabarbaru, lunariju i sjeme ukrasne tikvice u obliku boce. Tko želi neka pošalje adresu.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
bilježim se za graničicu, nudim niski aster lila boje
|
|
![]() |
|
milica imam još sjemena digitalisa, samo mi javi adresu na pp
gospina trava javi mi adresu na pp da ti ih mogu poslati |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |