Medvjed - nudi, traži, kupuje |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 01 Studeni 2012 u 04:08 |
Od starinskih vrsta imam sjeme nekih veeeelikih tikava. Nisu to one narančaste, ali sam od njih spravljala ukusan rižoto. Jednako je dobar i kad ga spremam od paketa na kockice nasječenih i zamrznutih.
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Javim se na pp s adresom. Hvala unaprijed.
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ako te interesuje, mogu ti poslati sjeme ljute paprike "za nizanje", kako je mi ovdje zovemo. Inače se koristila za mljevenje za začinsku papriku.
I imam grah koji sijemo već dugi niz godina - mađarac. |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Kupujem sjeme starinskih sorti svih vrsta povrća.
|
|
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
U redu Medo. Nema problema svakom se dogodi da ne stigne poslati.
Javim ti kada bude stiglo.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lilie, poslao sam sjemenke. nadam se da će uskoro stići na adresu. oprostite svi kojima sam obečao, malo se odužilo ovo moje slanje, ali trebale bi stići sljedećih dana
|
|
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
medeku, zaboravio si sjeme cistusa i lupina na prošloj kavi!
|
|
![]() |
|
Sjećaš li se mene |
|
|
|
![]() |
|
Nemam sitnog bršljana i naravno da bi štel :) a kaj se turčina tiče dobiš na kavici (nekoliko njih :)), ak dojdeš. ak ne, onda ili na sljedećoj ili šalji adresu na pp pa pošaljem
|
|
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Imaš sitnog bršljana? Hoćeš? ![]() Jel mogu ja dobiti turčina? ![]() Ne jednog. ![]() |
|
![]() |
|
Evo mene opet malo tu... Sjećate se svi onih mojih turčina pa ako tko želi sjemenja, mislim da ga ima sasvim dosta...
|
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Australski špinat jedem kod mame od djetinjstva.Sam se zasijava ali mi uglavno njegujemo stare biljke sada ošišane skoro na nulu.Cvjeta u pazusima listova sitnim zelenim cvjetičima.Sjeme je tvrdo,bodljikavo i veličine graška.U doba vegetacije koja traje stalno osim ljeti,režemo grane duge oko metar,dva i trgamo listove.Okus je isti ili sličan običnom špinatu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i ja bi malo sjemena lupinusa i onog drugog
![]() a ako se vidiimo na Ivanićgradskoj kavi donijet ću ti nešto od obećanog.. pozdrav! ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Lijepo te vidjeti na oglasima Medo, a ako dobiješ viška buhača, misli na mene
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea vrlo rado ću doći, dogovorit ćemo se kada bude prilike, a kaj se lopatanja tiče nije me strah, sam da me malo kitchmitis puti na miru...
Kat, lupinus dobiš ima ga dosta, a ja se veselim bršljanu. Što se špinata tiče sjemenja će biti sigurno, samo trenutno je u vegetaciji, a mislim da mama nije lovila sjeme. obzirom da joj se sam zasjemeni ni ne brine o tome treba li ga sačuvati ili ne. no, ja ću nadam se uskoro do njih, a navodno se biljka vrlo lako primi i presađivanjem pa ću donijeti nekoliko u svoj vrt, onda će sigurno biti za sve koji će tražiti |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Može meni koja sjemenka lupinusa, moji su svi bijeli
![]() ![]() Kod Misty si spominjao da tvoja mama ima nekakav špinat kojemu se listovi optrgavaju, pretpostavljam da je to australski, daj molim te ako ima koju sjemenku od njega ( baš sam neki dan čitala o njemu).
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Imam ja, ali moraš doći po njega. Obećevam neću pripremiti alat, nit za kosit, niti kopat
![]() |
|
![]() |
|
Traži se Buhač pa ako neko ima, veselilo bi me...
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |