Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 27> |
Korisnik | |
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 15:12 |
Pošto se nisam ranije predstavila učinit ću to sada - ja sam studentica, imam 26 godina a cvijećem i cvijetnjakom bavim se intenzivnije tek zadnje 2-3 godine od kad smo se preselili u novu kuću. Nemam veliku okućnicu i jako puno raznih vrsta ali radim na tome i nadam se za koju godinu da ću moći konkurirati nekima od vas veterana u ovom "sportu"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
springy sve pohvale za vrt
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivan vrt!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Springy,bravo još si jako mlada a tako vrijedna kaj dok buš imala toliko godina koliko ja ,gdje ti bude kraj-želim ti puno ,puno cvjetnih trenutaka
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivan vrt,dobrodošla
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja ovdje vidim jedan lijepi vrt sa puno raznovrsnog cvijeća i puno volje, a to je najvažnije.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Fantastican pocetak ,pocastila si nas jos jednim lijepim vrtom
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kažeš: početak?! Ako i jest početak - lijepo ti je dvorište!
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Još jedan lijepi vrt i još jedan cvjetoljubac!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vidim da cu cesto svracati
![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
drago mi je da si se odlučila za svoju temu, pa da mogu vidjeti slikice tvoga cvijeća na jednom mjestu, a ne da slučajno naiđem na njih po raznim temama
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa, gioiaa - hvala vam, naravno uvijek ste dobrodošli!
Željka23, bromelija, stefkaja, Otok, rosa2, josipa, misty-da - Hvala vam na lijepim riječima i toploj dobrodošlici! mandevila -"lijepo" si zaključila "tako mlada a tako vrijedna", mislim da ne zaslužujem to, često zapostavim neke kućanske poslove zbog ljubavi prema cvijeću tako da ne znam baš šta bi moja mama rekla ![]() ![]() hoya - hvala na komplimentu, ali zbilja je početak, jedino što je bilo tu puno više godina prije su trešnje, lješnjak i živica, sve ostalo je tu redom dolazilo unazad oko 3 godine. Prije 4 godine sve ispred kuće je bio travnjak. Neke biljke sam kupila (još dok sam radila), neke dobila, mnoge mi je brat kupio jer dijeli moju ljubav prema cvijeću ( ali on samo gleda ![]() P.S. Nadam se da nisam nikog uvrijedila sa pristupom "na ti" jer ne znam koliko je tko ovdje mlad ![]() |
|
![]() |
|
Matilda - hvala najljepša! Vidimo se u našim vrtovima!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasan vrt za početak !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Springy dobrodošla,vrt ti je prekrasan,digitalisi su super,ja sam jednog kupila za probu i baš naletim na bijelog,a ja bi da je roza
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Bravo,na vrijeme si počela!A čuj,svi ti mi cvjetoljubci povremeno zaboravimo na kućanske poslove.Zaneseš se,a vrijeme leti...poslije nadoknadiš.
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Anči39 - hvala na komplimentu!
Slavonka - hvala na dobrodošlici, moji digitalisi su bili mix kad sam kupila sjeme i eto dobila sam boje roza svjetlija i tamnija, bijela i nekakva žućkasta. Ako uspijem sakupit sjemena mogu ti sačuvat ovog rozog, ako ga ne nabaviš u međuvremenu. Rain - ovu "kuća bez cvijeća i dlaka nije dom" - potpisujem!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |