Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage uputstva i savjeti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shabby cracle vrata
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Shabby cracle vrata

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Shabby cracle vrata
    Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 19:56
hvala tebi sandrasmile78..skicnula sam ti radove,odlicni su,sve pohvalesmile141...hvala ti sto svoja iskustva dijelis s namasmile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SandraST View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 90
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SandraST Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 20:52
hvala Kaćo,

Nisam ti stigla prije zahvaliti... bavila sam se bojanjem, krekliranjem i sl
Moje radove možeš vidjeti u galeriji, tema: Band of sisters. Naravno u radu sam došla i do nekih spoznaja pa sam ta iskustva podijelila na forumu npr, peglanje salveta
Tvoji radovi su super i stvarno se od tebe može puno naučiti
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 22:01
hej sandra,dobro doslasmile73
evo ti linkovi na teme,tu bi tribala pronac sve sto te zanima..
Cvijet.info FORUM: Decoupage na namještaju

Cvijet.info FORUM: Crackle lak

Cvijet.info FORUM: Shabby chic

Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 128
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 17:23
Draga, nadam se da će ti brzo neko odgovorit, ja sam početnik tu pa me isto zanimaju kombinacije kojim redoslijedom ide sve i koje boje i lakove je najbolje koristit.. smile78
Na vrh
SandraST View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 90
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SandraST Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 17:18
Molim za savjet
Želim dekorirati vrata u kombinaciji shabby, decoupage i cracle.... sve zajedno.... imam viziju kako to treba izgledati.. i to je sve. Vrata su još neobrađena od lesonita.
Poz, Sandra
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.