Otok Rab |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 19:09 |
Pregledala sam svih 8 stranica i nisam našla temu o Rabu, pa kad imamo i za manja mjesta zašto ne i za ovaj predivan otok.
MM i ja iskoristili smo 1. maj za odlazak kao i uvijek na neki izlet. Puno sam puta bila na ovom krasnom otoku, ali uvijek s morske strane, tj jedrlicom, brodicom, barkom, a mm u svojih hrpu godina nikada.
Tako smo krenulu put Jablanca, ukrcali se na trajekt, pa preko mora, vrlo kratko putovanje stigli u Mišnjak.
Gledajući Otokl Rab sa sjeverne strane, kad dolazite trajektom uopće ne odaje ljepotu unutrašnjosti.
Cjeli otok ima jednu glavnu cestu u dužini od 23 km, pa smo tako obišli sva mjesta počevši od Barbata. Obično primorsko-otočno mjesto puno turista ne odaje ništa posebno. No zato nas je sam Rab oduševio.
Evo što sam slikala
Zelene površine predivno uređene
Ovaj prizor me oduševio
Pred ovim sam balkonom morala malo duže stajati
Nadaleko poznati rapski zvonici
I prateći objekti
Na svakom koraku podsjetnik na Lantanu i njene ostiće i lamparantuse
Povratak i pozdrav s trajekta
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Triša!
Otok Rab mi je ostao u prekrasnom sjećanju, prošetala s tobom svojim "starim stazama" i da, prvi put kad sam došla na Jablanac, ostala u šoku od pustoši i goleti ali unutrašnjost otoka nadoknađuje svojom ljepotom prvi dojam apsolutno . |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Triša, moja mama je sa otoka Raba.
Osma slika - s druge strane ulice živi moja teta. |
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledajuci slike ostica i sama sam pomislila na Lantanu i poslije vidim da si i ti napisala !! Prelijep otok,zasluzuje i on svoju temu !!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša Nikad nisam bila na Rabu a znam da je prelijep.
Pa baš ti hvala što si nam ga pokazala!
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ni ja nisam bila na Rabu, predivno po ovim tvojim slikama Triša, hvala!
Otok kažeš preko puta na onoj slici živi teta, znači tj. pretpostavljam da je onaj krasan vrtlić njenih ruku djelo?
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogodila si Minimode, te kuće u starom dijelu grada nemaju dvorišta, samo ispred ulaza ovakve male gredice, tako da ona uredi i ovu na slici, a i još jedan dio (tamo gdje su na slici ona kamena vrata - unutra je još jedan vrtić).
Dobije nešto sadnica od turističke zajednice. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok pa to je super, baš mi je drago. Većina dvorišta i balkona, malih okućnica uređena su predivno, a šuma koja ide duž cjelog Raba, stara je i kaže moj prijatelj "šumar" jedna od najljepših. Uređene biciklističke i pješačke staze iznad mora su me oduševile.
Vozeći se pak prema Loparu, oduševila su me plodna polja, toliko zemlje u udolinama kao da smo u Slavoniji.
|
|
RIJEKA
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triso predivno,nisam nikad bila na Rabu i hvala ti sto si ovo podijelila sa nama
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ljudi, obožavam izigravat putujećeg reportera,Ima puno slika raznih krajeva lijepe naše, ali kad jednom to vidiš uživo, ostaje u sjećanju zauvijek, a fotke spremam za dane kad više ne budem osobno mogla u tome uživati.
|
|
RIJEKA
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike predivne.
Mi koji nemamo "uvjete" za odlazak na more i otoke gledamo i uživamo u slikama. To je naš "prozor u svijet".
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako divan otok triša svaka ti čast što si nam ga pokazala ja sam oduševljena!!!
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moj doprinos, meni dragom otoku Rabu, gradu Rabu.
Izlet izletničkim brodom za naš dan... Uspomena i dar od mm sa Raba Ručni rad časnih sestara benediktinki Lijepi pozdrav svima! |
|
Rijeka
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Mari
|
|
Rijeka
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uzivancija je bila putovati s vama....bas ste sladak bracni par,znate uzivati a uz to i s nama podeliti svu tu lepotu
Cestitam vam godisnjicu braka,i jos dugo, dugo da uzivate zajedno! |
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K,
predivne slikice Raba sa vašeg putovanja. Hvala ti. |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |