Gogin-zg vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 14> |
Korisnik | |
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 15:51 |
![]() Zahvaljujući mojim dragim frendicama Kontessi i Blaži koje su jučer bile kod mene i poslikale mi cijeli cvijetnjak ,danas možemo uživati u sličicama iz mog vrta.Moram im zahvaliti na trudu što su te sličice stavile umjesto mene na forum.
![]() ![]() ova gredica je u hladu,pa sam probala saditi cvijeće za hlad,ali sam naravno opet svega ostalog natrpala
![]() ![]() ![]() ovi lukovi od armaturne mreže čekaju ruže penjačice.tek na jesen ću ih posaditi.jedva čekam .već imam popis.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ovo je mix
![]() ![]() ovaj bijeli grmić za koji se Skitnica zaljepio je Exochorda racemosa.moram mu zapelcati jednu grančicu. lijepo je molio
![]() ![]() Plavi pakujac,imam ih na izvoz,a nemam crvenoga
![]() ![]() Prekrasna ruža penjačica roze boje.ona je moj glavni izvozni proizvod.
![]() ![]() uh,kamenjar,kamenjar koliko posla dok ga nismo sveki i ja završile.nikako da složimo kamenje .na kraju smo uspijele i evo ga, baš je super.
![]() ![]() ovo je moj drugi tulipan.ha,ha,ha. imam samo dva
![]() |
|
![]() |
|
![]() moj prvi tulipan i clematis rozo bijeli.
![]() i ovdje imam svega od magnolije stelate ,seduma,šeboja,bijeli pakujac,hosti.
![]() ![]() dicentra.srčeka kak vele moje cure.već su ga dobro očerupale,rade torte i kolače pa im trebaju za ukras.
![]() |
|
![]() |
|
![]() žute rudbeckie, tritome od Shashe i hipericum .
![]() ![]() šeboj.ovo dolje je cytisus.
![]() |
|
![]() |
|
![]() armeria maritima.
![]() Heuchera od B.Bee.
![]() bordo šeboj i kokotići.
![]() coreopsis i cameleon ne znam mu latinsko ime.
|
|
![]() |
|
![]() ovi ljubičasti cveteki su naše livadne orhidee Orchis morio.
![]() ![]() ovo su moje hoste.morala bih potražiti imena.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Lijepo...
|
|
![]() |
|
![]() Vinca.jedan grmić putuje i u Zagorje kod Konte.
![]() ![]() ovo je pak vrtić ili ti školica za male biljčice i za pelcere.tu se polako privikavaju za život u mom vrteku.
![]() imam malo i vučike.
|
|
![]() |
|
![]() ovo su potočnice od Kat.ree.dobila sam ih prošlo ljeto.baš su mi se lijepo razrasle.
![]() ovo je malo čičak.ne znam mu pravo ime.jako se širi.
![]() Iberis sa potočnicama,nezaboravna kombinacija.
![]() Geum.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljep vrt veselim se da si nam ga pokazala
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
napokon vrtek naše goge
![]() baš sam guštala jučer u ovom predivnom ambijentu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prekrasno Goga!
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Bravo za Gogu! Sad bih ja išla redom a šta je ovo a šta je ono
|
![]() |
|
Frida,Bromi, Kontesaa i Medvjed34 hvala vam na posijeti.
![]() Konte drago mi je kaj ti se sviđa kod mene.možeš ti opet navratiti ,sada znaš gdje stanujem. ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista imaš puno cvijeća! Sve je rascvjetano i krasno izgleda! Bravo za tvoje prijateljice!
![]() ![]() Kako imaš dobro klijalište?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |