Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori | Stranica 123 43> |
Korisnik | |
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 23:56 |
Evo ljudi moji, neću dužiti! Želim vam predstaviti svoj vrt, mjesto moje "terapije", opuštanja od svakodnevice, moje najdraže mjesto.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slikice i lijepo si nazvala temu, cvijeće je najbolje terapija
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto, zasad toliko ,ako vam se svidi bit će toga još ! |
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slike,kada se radi u vrtu zaboravlja se na sve probleme.
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvi gosti su mi bili .Hvala vam, nadam se da ste nešto vidjeli po mraku .
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Našla sam te
Baš ti je sladak vrt presladak!!! Jedva čekam još slikica pusaaaa!!! |
|
Inox
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljepo, ljepo! Tri dučana gospođa otvorila, ali treba to opskrbljivat. Vidim, mušterija ima i promet se radi.
Da,da, cigle ti se stvarno dobro drže. Kod mene ne treba "oko sokolovo" da bi se vidlo u kakvom su jadnom stanju na dvije dionice staza. Ovako na fotki, po boji se vidi da su tvoje cigle bile dobro pečene. Isto tako vidim, nije se šparalo na njima. Očito ste ih imali dovoljno, kad ste si mogli priuštiti slaganje na "kant", što je izdržljivije za, ako zatreba, i teži promet, pod uvjetom da je izvedeno onako solidno kako si rekla. Sama šema sloga mi se sviđa. Interesira me kaj je ono kaj izgleda ko malo sklonište. Ako je iznad njega ono kaj drugi zovu bazenom, onda ste to fino kaumflirali i privukli poglede na interesantno žiđe od kamena. Baš si majstorica-kreativka. |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vec jedva cekam nove slike,divan ti je vrt,a i staza od cigli mi se svidja
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A di je bauštela???
Ja sam već puno puta rekla šta mislim o tvom vrteku no kak vele"ponavljanje je majka znanja"....prelijepo..i "bazen" i okolo bazena a i bauštela iako nije gotova
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošlica za tvoju cvjetnu terapiju, koja će vjerujem, poslužiti i svima nama, u slične (terapeutske) svrhe.
Tek sada imam pravu dimenziju tvojeg vrta, slikala si iz dobrih pozicija, pa mogu povezati riječi sa slikom.
"Bazen" je odlično ukomponiran u okoliš, staza s ciglama jako dekorativna i originalna s ovakvim načinom postavljanja cigli i fenomenalno se sljubljuje sa okolinom.
Izbor biljaka baš je u tvojem stilu, prekrasno si sve to složila, i hvala Bogu na yucci, ne?
S velikim veseljem i zanimanjem očekujem nastavak.
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam ljudi moji na riječima hvale, potpore i pitanjima !
Sarić, yucca , ma što bih ja bez moje Saške?! Pa već prethodno navedena Shasha, bauštela isto stiže na ovu temu (znaš da kod mene to ide malo sporije )...Inox, ovo "sklonište" je zapravo stari , veliki , predivni podrum koji je ostao od stare kuće koju smo rušili a kojeg mi nismo imali srca zatrpati, imamo lijepe planove za njega, samo treba to sve stići, sad su prvo na redu vidljivi dijelovi . Ali i ovako neuređen je funkcionalan jer je preko zime u njima temperatura sasvim ugodna, lijep prostor za skladištenje cvijeća, zar ne ?!Nadam se samo dugom , toplom ljetu i možda ispunimo sve zadane planove. Gio, hvala ! |
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je već viđeno, ali stavljam ovdje da se vidi razlika ubuduće, znači ovo je moja od milja zvana bauštelica, moj najnoviji projekt, koja više nije ovakva već napola sređena :
ukrasni ribizl malo bauštele izbliza |
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uspješno je prezimio vani u zemlji
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bome i ja sam mislila da imaš sklonište...zlu ne trebalo
nego...hvalila si se da si sama zidala bazen...pa si razmišljam tak po malo...hmm hmm kad si ono rekla da buš došla k meni? ova zadnja kopanjica mi se isto sviđa jesi to ti radila? svega ima kod tebe...sad još jedva čekam da sve ono sjemenje proklija i prcovate P.S. nekak mi se čini da fali jedna bitna slika sa bauštele...ili čak dvije |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga evo napokon i tebe ovdje...ma krasno napreduju tvoji radovi..Biljkice se dobro drže, a tek kad procvate i nikne sve sjeme koje si posijala..ja sam jučer sijala i ak sve nikne što sam posijala bit će za pola foruma
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivnice, i ja sam u tvoj vrtić zavirila i puno lijepog vidjela! Rado ću biti gost na tvojim bauštelama.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Odgovori | Stranica 123 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |