Maredelmare-galerija radova |
Odgovori | Stranica 123 27> |
Korisnik | |
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 22:23 |
Pozdrav svima od mene "ganz" nove ovdje:))
Radim sa salvetnom tehnikom 3-4 mjeseca, a prije toga sam napravila nekoliko slika sa suhim cvijećem. Uključena sam u jednu udrugu koja okuplja nas oko 14, svatko ima neke svoje proizvode, koje smo preko udruge prodavali. Najprije sam napravila jednu sliku od suhog cvijeća (a ni na kraj pameti da bi to mogla raditi, nisam uopće imala u planu), pa onda drugu,...a onda došla do salvetne tehnike, malo pomalo počela ko ovisnik radit do sitnih sati (na birou sam).
Prijateljica mi je preporučila cvijet info, gledala sam neke vaše radove-dobije čovjek odmah volju i ideje.Imam i jednog i drugog, a kako najviše radim na drvenim kutijama ili škrinjama-nikad mi ih dosta.
Nadam se da ću uskoro moći (čitajte:naučiti) staviti koju sliku svojih radova, a do tada imam ja tu šta razgledavat i čitat....cila knjiga!
Taman za mene:)))
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jednom od mene nije naodmet: dobro došla!
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala primavera!
Vidila sam ja po vašim postovima da se vi fino družite i pomažete jedni drugima. To je za svaku pohvalu. Gledala sam već prije tvoje radove na ovoj tvojoj adresi i najprije sam pala na nakit ( a žensko, Bože moj, hehehehe) Jaja su super, ja za njih baš i nisam-bar do sad ,imala živaca, a kad bih i radila-ne bi to ličilo na tvoja-ni blizu. Davno sam radila nakit od fimo mase, pa su me uvjeravali da trebam kupovat gotove perle i sl. al, šta se može kad ja volim sama stvarat oblike, a ne slagat gotove, iako je isplativije i vremenski, a i njihova sjajuckavost više privlači.
Moram naučit stavljat slike-eto to mi je prvi savjet koji mi treba. Negdje sam to pročitala, al se više ne sjećam gdje.
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Maredelmare što posjećuješ moju, nažalost već dugo neažuriranu web stranicu, više mojih radova ima ovdje nego tamo...
Ja isto volim sama stvarati oblike, pa tako i perle, nije da ne koristim i kupljene, ali izrada nakita i ostalih stvarčica od polimerne gline meni je doista nešto najdraže i uopće me ne dira činjenica da je taj materijal kod nas prilično omalovažavan iako ga puno koriste, ali površno i brzopleto i normalno da onda niti rezultati nisu kakvi bi trebali biti...
No, da ovdje ne razvezem priču, što mi je isto slaba strana bit će još prilike pisati i čitati o tome...
Ne sjećam se gdje ima točno uputstvo za stavljanje slika, ali prošrvljaj malo po temama, a ja ti mogu sa svoje strane reći da nije tako komplicirano kako izgleda...
Najprije moraš otvoriti račun iliti account, tj. registrirati se kod nekog poslužitelja koji daje uslugu stavljanja slika...najpoznatiji su ImageShack i Photobucket... ja konkretno koristim ovaj drugi i dajem ti link na njihovu stranicu http://photobucket.com/
Smisli prije toga pod kojim imenom to želiš učiniti, znaš sve ono... lozinka itd. i nakon toga možeš početi uploadati fotke sa svog kompjutera na svoj album u Photobucket, s time da ti savjetujem da ih prije toga smanjiš s originalne veličine na rezoluciju 400x680 a ako nemaš nikakav program za obradu slika to možeš vrlo jednostavno napraviti i u Photobucketu. Kad to uspiješ napraviti, sam postupak stavljanja na forum je stvarno prava sitnica. Na našem forumu je uobičajeno stavljati slike upravo u veličini koju sam ti spomenula, a kad ti se slikica postavi u Photobucketu ispod nje će ti izmedju ostalog pisati i Image code, tu dodješ s mišom, zaplavi ti se prozorčić, stisneš ctrl+c (dakle control copy) i u svojoj galeriji nakon teksta za koji hoćeš da ti prati slike stisneš ctrl+v (control paste)... i voila, slike su na forumu... Naravno, za to moraš imati otvorena dva taba, na jednom ćeš biti ulogirana na forumu, a na drugom na Photobucketu...
Možda ima netko tko ti to može i jednostavnije objasniti ili ti dati link za slikovni prikaz, npr. neka od naših dragih moderatorica (Izzy, Rose pomagajte) ali za početak možeš probati i na ovaj, ha...pješice način... ...držim ti fige i unaprijed se veselim fotkama tvojih radova
|
|
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hahahaha...evo dok si ti pisala, ja po Izzynom savjetu naučila ubacivat slike, ali kako sam zaboravila da to treba smanjit...ispale sliketine...ovo su prvi radovi, dalje ću nastojat smanjit
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravoooooo! Nema veze za veličinu, kad se snađeš bit će sve OK! A radovi su ti woooooow! Cvijeće je prekrasno!
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, hvala..prava ste podrška. Ja sam malo odustala od cvijetnih slika, jer svi lete na ulje i akvarel, za moje cvjetne kažu da su lipe (bila sam osobno na štandu udruge kad mi je jedna žena zaljubljeno gledala slike..i to je to), ali se ipak odluče za ove druge-ma nema važno-stavim ih sebi na zid.Hehehehe!!!!!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maredelmare, dobro došla ! Super su ti ove slikice sa suhim cvijećem, ali i ova decoupage kutijica je savršena!
|
|
ANĐELKA
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla slike su divne i kutija takođe, veselim se nastavku.....
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mardelmare... dobro nam dosla...
kutija ti je krasna, ali slike sa suhim cvijecem su me oborile |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maredelmare dobro došla i dugo se s nama družila
Kutijica je super, ali slike s suhim cvijećem su prekrrasasssnneeeee |
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima!!!! Evo sam pripremala neke nove slike...ajme meni-mislim da sam neke i previše smanjila:)) A vidit ćete kad ubacim..za krepat od smija-ja od prevelikih da malih...a vidim i da sam dosta njih jako loše slikala, na brzinu, loše svijetlo, itd. Tako mi neke stvari na slikama izgledaju bezveze, a uživo su mi bile puno, puno draže.A još ću se malo sabrat, pa možda izbrišem male i uploadam malo veće, hahahaha-to se ja svom kompjuterskom umijeću smijem.
|
|
morema
Pustio korijenje Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maredelmare dobro nam došla i jako se dugo družila s nama
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam dosla...ovdje ces uzivati...vjeruj mi...ja nisam dugo al cure su fantasticne...vole pomoci u svakom smislu,sve dobre duse pune kreativnosti...
a tvoji radovi su fantasticni...bas je super ovo sa cvijecem..nadam se da ces nam malo i objasniti postupak...zanimljivo je...a skrinjica mi je famozna... svaka cast...jedva cekam nove slikice |
|
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla!
Radovi su ti odlični,čekamo nove slikice! |
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodoslicu ti zelim draga susjedo
meni ovaj stand jako poznat,jesu to "kastelasnski suverniri" u merkatora mozda? prelijepe kreacije si nam pokazala,s nestrpljenjem cekam jos slikica radova |
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je Kaća to ti je u Mercatora bio štand udruge do kraja ove godine, a mojih radova je bilo jako malo tamo. Bila sam par dana odsutna s interneta, jer sam kao dobra teta morala posudit nećaku i curi laptop (u nedostatku TV-a), a šta se može-na mlađima svijet ostaje. Ne znam odakle si ti, ja kao što rekoh-iz Kaštela, a i po godinama smo susjede (1966.g.Ne znam di se to ovdje inače piše, pa ću ovdje (u svom domu, jel'te-iliti, svojoj galeriji) poželit svima sretnu Novu godinu, ili da ne budemo nerealno bajkoviti-godinu sa što manje problema, dobrim zdravljem,...i ja zadovoljna! Sad kad mi je vraćen laptop, počela sam švrljat po raznim stranicama koje ste navodili..i evo dočekala sitne sate, pa sad vi meni recite da je heroin, kokain,itd.droga...Ma ovo je teška droga koja stvara ovisnost:))))))
Idem se sad lagano ušuljat u krevet da ne razbudim ukućane. Nadam se da ću sutra, prekosutra uspit ubacit one svoje radove, a posebno želim jednu kutiju, koju sam, s istim motivom gardenija -čini mi se, vidila u Monninoj galeriji, al njena mi se puno više sviđa od moje, samo što ne mogu više naći njenu galeriju. Dosta sam vaših radova gledala..al su mi svi pomiješani u glavi i nemam pojma šta je čije. Poprilično me zainteresirao chabby chic (il kako se već piše) i hladni porculan, S vremenom ću, nadam se, kad se dobro nagledam svačijih radova moći ih i ralikovat..ako ne, a Bože moj-i Antisklerin je za ljude, hehehehe!!!! Puno pozdrava svima, hvala na dobrodošlicama koje mi upućujete. Maslačak, primjetila sam u samom startu čitajući vaše postove da ste kolegijalne i da ste kao krug prijateljica-to mi se sviđa, jer sam dosad sretala drugačije ljude-ne sve, ali dosta njih. Ali, s druge strane, uvijek se nađe i onih ljudi koji te ugodno iznenade kao ove moje dvije prije koje su me uvele u ovaj svijet.
E da, gledajući vaše radove...rekla sam: a mili Bože, šta ja radim ovdje, ovo je tako dobro...za poludit!!! Stvarno ima stvari da ti pamet stane pa kažeš:"sad znam da ništa ne znam". Ne znam jeste li vi prolazile kakve tečajeve, ja nisam-a volila bi da jesam imala ti mogućnost jer su mi neki pojmovi nepoznati kad ih spomenete...al, nema veze 17 mi je tek (hehehe) naučit ću ja!
Sad noć'ca laka svima!!!!!
|
|
Odgovori | Stranica 123 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |