floraifauna nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 11:16 |
stiglo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma ne zahvaljuje se za biljke - znaš da kažu da se onda ne prime
![]() nešto sam zbrljala s pošiljkama - slala sam više paketa, u njima su trebale biti sadnice šeboja i nevena - naravno, odvojene ali... pošto im je lišće jako slično neven sam prekrstila u šeboj... trebati će počekati dok formira pupove pa će se vidjeti |
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
i tebi je jutros krenulo...konačno...
hvala ti
![]() kamilice uživaj
![]() |
|
![]() |
|
mislim da sam se s tobom dogovarala o nekim biljkama
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
stigle smjemenčićce, |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Ispražnjen
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja sam se javila antun007 al nemogu ti poslat odgovor pun ti inbox...isprazni ga...
![]() |
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
važi Antun!
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Može onda, i ne moraš me oslovljavati s Vi, još sam dijete
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Ja se slažem. Čitala sam da imate puno kaktusa pa ako bude koji viška
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Lilie i floruiana, šta kažete da vam pošaljem na jesen ili poslije cvatnje zato što će onda biti više i znat ću koje ću koje, šta kažete
|
|
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
floraifauna dogovoreno
antun007 sada zadnje 2 a kada nađeš prvu onda može i nju
šaljem vam adresu na pp
|
|
|
|
![]() |
|
Može lile, ali samo zednje 2 ona prva ne znam gdje je
|
|
|
|
![]() |
|
draga Lilie, ne znam koja je koja- pomiješala sam grančice. Mogu ti kad krenu granu bijele ukorijeniti.
|
|
![]() |
|
pozdrav, antun 007 da li može i za mene irisi?
floraifauna molila bih gliciniju bijelu. Hvala
|
|
|
|
![]() |
|
ceropegie ostalo sjemena ako želiš, a gliciniju te bilježim- nisu zakorijenjene još pa javi adresu ukoliko ti paše
|
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
pozdrav, ja bi ako može ceropegia za viseće košare i ako imaš već zakorijenjenu gliciniju, molim te...
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
može monna-1
želiš li da ti pošaljem grane ili kad se ukorijene?? sjeme šaljem, šalji adresu na pp
antun, sve je dogovoreno
![]() kontesaa ima perunika, jedino nisam sigurna di je žuto smeđa..? šalji adresu za sjeme, a ovo ćemo kad bude vrijeme
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
floraifauna, imaš li još koji gomolj viška sitne plave perunike, žuto smeđe i šarenolisne? i ako imaš još koju sjemenku tog domaćeg paradajza
![]() vidim da si prekrižila sve na spisku "tražim" pa pogledaj na moj popis ima li nešto tebi zanimljivo...nadam se da će u jesen biti bolja ponuda ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
A onda probaj razmnožiti gliniciju,pa mi ju pošalješ sa korijenom zato što ih ja ne znam, kalanhoja češ mi poslati kad još malo zatopli a perunike sve imam, ljubičice pogledaj,jako volim te bijele a nigdje ih nema, ako želiš ja ću ti ipak poslati ove gore navedene, samo ne znam gdje su mi one prve pa ču ti njih poslati na jesen a ove druge dvije može i sad pozz
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |