nada-m nova galerija |
Odgovori | Stranica 123 33> |
Korisnik | |
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 20:48 |
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na žalost dogodio se problem sa nadinim slikama i u staroj temi su ostali samo prazni linkovi
ali nada će nas ponovno obradovati svojim radovima u ovoj novoj galeriji
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala što ste pomogle , savjetima strpljenjem i timskim radom , koji je zaokružila i dovršila iris , i zato se zahvaljujem
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A baš sam se brinula di nam je nestala nada, jedva čekam nove radove!!!!!
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago mi je da ste opet ti i da nas oduševljavate svojim predivnim radovima... dobro nam došli nazad
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
tinaw
Upravo klijam Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da ćemo vidjeti još toga - ja znam da ima skrivenog blaga
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nado, baš mi je žao što su ti nestali radovi. Ali ovo što si nam sada pokazala prekrasno je! Nadam se da ćeš možda ponoviti i koji od prijašnjih radova!
|
|
ANĐELKA
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago mi je da ponovo vidim nadine radove jer su mi ostali u sjećanju kao nešto apsolutno izvan svake konkurencije. |
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nado svi su mi tvoji radovi baš onako za dušu. Već sam ih vidjela u staroj galeriji ali mi se čini da su sada bolje fotkani pa su mi još bljesnuli u novom sjaju
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tinaw
Upravo klijam Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može li još tog skrivenog blaga
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uf, nado...moramo sljedeći puta proći tečaj sa postavljanjem slika svakako. da vas to više ne pati... dakle, drugi puta nema kave vani, nem više mijenjanja salveta, samo komp, komp i komp. dok ga ne ukrotite...
|
|
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
namještaj me oduševljava... a ova "vaša" salveta je zaista samo vaša... stvarno je nitko nezna upotrijebiti tako kao vi....
|
|
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala iris što dovršiš moj dio posla, ali nataša je obečala kad drugi puta posjeti Bjelovar , imat ću tečaj informatike , što sa zadovoljstvom prihvačam . Hvala svima na podršci i strpljenju sa mnom.
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije nikakav problem nado....naučit ćeš a dotle ćemo svi pomoći
zaboravila sam ti ovo reči
sve decoupage slike su tu:
tako da ako ne uspiješ iz prve prekopirati kod samo otiđi tamo nađi svoju sliku....klikni na nju i ispod nje je kod
pa možeš probati opet
|
|
Odgovori | Stranica 123 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |