moja basta |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
biksi ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 21:25 |
jako mi se dopadaju engle |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
biksi ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja bašta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Imaš prekrasan vrt! Kokotići izgledaju fenomenalno
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
predivan vrt i cvijeće.....bravooooo
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
jako lijepo, lijep veliki vrt
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Biksi, slikaj ti nama sve, a naročito ove rijetke vrste
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Oooo, dobili smo još jedan prekrasan vrt s divnim biljkama!
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Biksi,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Dobro nam dosla
![]() Divan vrt!
Pitanje, zivis u United Kingdom? Vec je tako neko bio na forumu pa sam pitala ali su krivo upisali lokaciju
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Savršenstvo boja i oblika.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Vidi se da je puno truda i ljubavi uloženo u tvoj vrt.
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Biksi dobro nam došla,vrt ti je prekrasan,a mi jedva čekamo nove sličice da uživamo u njima!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrvica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
Prekrasan vrt
![]() |
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Pridružujem se komplimentima. Predivno.
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
mora da ti je zemlja jako kvalitetna kad ti kokotići tako dobro uspijevaju.
Dobro nam došla |
|
![]() |
|
Hvala svima na dobrodoslici,
sto se tice moje lokacije ona ne postoji u izboru za registraciju,
zivim u Beogradu,sto nadam se nece uticati na razmenu iskustva.
Moja basta je mala,sve skupa 4ara,ali ja se trudim da nadem mesta
za sve moje ljubimice.Delfinijumi-kokotic,su mi omiljene biljke,ako nekoga
interesuje uzgoj javite se.
Sto se semena tice,ja ga kupujem putem interneta direktno od JELITTO-a,
nemci su najpouzdaniji,skoro svaka semenka nice.
Rado cu poslati jos slika,a i informacija ako su vam potrebne.
pozdrav,
biksi
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
možda je mala ali je divna...samo ti nama slikaj....mi obožavamo gledati lijepe vrtove.....gdje god da jesu....to nije važno
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
biksi dobro nam dosla
![]() ![]() ![]() a slike ocekujemo,naravno! pozdrav iz Loznice ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |