Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Molim domaće sjeme
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Molim domaće sjeme

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Molim domaće sjeme
    Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 00:44
Sin mi je jako bolestan. U sklopu terapije treba jesti domaću hranu, ali ne domaću iz supermarketa, nego domaćeg vrta. Kako ja nemam povrće, osim salate i radića molila bih ako je nekome još preostalo vlastitog sjemena da mi pošalje. Treba mi ono sjeme koje ste pobrali sa svojih plodova lani. Ne trebaju mi velike količine.

Shasha mi je jesenas poslala sjeme svojih rajčica i to mi je divno došlo. Odoše njima male sadnice. (mislim na sina i nevjestu).
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 09:13
vera ja sam uglavnom domaće sjeme posijala, ali kad se formiraju sadnice mogu ti njih poslati u paketu, ako ti odgovara??
Čim vidim kakvo je stanje- javljam ti.
A imam još sjeme koje sadim već 4 god za kupus i kelj (oboje rano)- ali je kupovno sjeme- no ja sam jako zadovoljna s njim
od pravog domačeg sjemena imam još feferone (slatke i ljute), kukuruz šečerac (super za kuhanje i pečenike), kukuruz kokičar, nešto od tikvica- i bum provjerila još domaWink
samo pošalji adresu na pp
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 09:22
 Jel može blitva? 
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 10:10
Kako da ne može blitva. Uostalom, nevjesta je Dalmatinka, sa Ista.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 10:14
 poslat cu ti ja domaću blitvu, ali iza Uskrsa jer mi je na otoku to sjeme...neće ti biti kasno za posijati.
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 10:14
Pošalji mi adresu na pp.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 19:56
Vera,paradajza još imam,sjeme naravno,pa ti pošaljem.Ne znam imam li onog običnog crvenog no onog crnog sigurno imam(naravno da nije bio šprican ničim)Ako još nešto domaćeg nađem,pošaljem tiWink(adresu imam,jel??!!)
A mene smotanesmile42Sad sam još jednom pomno pročitala i vidjela da ti taj paradajz ne trebaLOLLOL.Pogledam ako imam išta drugo a za ovo javi ako još zatreba.Big%20smile
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 21:07
Hvala ti. Ako je adresa otišla sa viškom poruka javi da šaljem opet.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 12:09
Na žalost svoje sjeme ne skupljam, ali ću dogodine ispraviti tu pogrešku.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 12:42
Vera nemam sjemenja. Imam samo "rame za plakanje", odnosno ako treba neka stručna pomoć,veza možebit ili takvo što, MSK je liječnica.Pa....
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 12:45
Školski kolega mu je liječnik i to docent tamo gdje treba -hematologija, ali on odbija klasičnu medicinu. Idiot! Ima dijete od 2 god i ženu koja ne radi. Umjesto da se hvata svih metoda, on birka što mu se sviđa a što ne.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 12:46
P.S. očito mi više treba "rame za bijesove"
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 14:00
Vera u takvoj situaciji je teško biti pametan- razumijem i tebe i njega- ne želi one nuspojave koje bi se pojavile uz kl medicinu- zato se okrenuo ovom načinu pomoći- a vjerujem da je razlog upravo princeza od 2 god.

btw- jučer sam bezicirala flance od starinskog domačeg turopoljskog paradajza, paprike i krastavaca, danas idem dalje u pohode u susjedno selo- naći ćemo mi puno togaSmile
Ako treba pošaljem ti ja i svoju vreču za treninge- ako misliš da je potrebnoWink
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 14:03
Imam ja polj. alatke za trening. Da vidiš kako zemlja frca. Inače, od mame sam naslijedila dosta oštar pogled pa susjedima ne smeta moje kopanje. Tko će s smile191 imat posla
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 15:31
Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

P.S. očito mi više treba "rame za bijesove"
Shvaćam! Najgore je kad se razboli odraslo dijete. Ne možeš ga uzeti za ruku i odvesti kud treba, ni nalupati jer ne sluša.
A još ako je kao MSK profesija... onda dobijem po nosu: pa valjda ja bolje znam. Je...Angry za sve druge osim za sebe!
Inače je KBC hematologija o.k. bar je moje iskustvo takvo, ali bi ga "nježno" trebalo ipak "isturpijati" neka ide na dva kolosjeka : klasično i prirodno. Uspjeh onda ne može izostati.
Sad malo znatiželje!Confused Je li taj kolega hematolog sin poznatog starog interniste? Jer sam s tim mladim H. imala nevjerojatno ugodan kontakt u jako neugodnoj stvari (bušenje, biopsija i sl.).

Malo sam zastranila s temom, al' se nekako nadovezalo!
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 16:13
Za koji dan stiže moj bratić. On je najbolja turpija za njega. Znaš ja sam glupa, nemam pojma i moje vrijeme je prošlo pa ne razumijem nove spoznaje. Ovome su inicijali TV ili AV , znaš, skraćeno ime, a ne znam da li je sin interniste. Kad su oni išli u školu nisu me doktori zanimali.  Što mi je trebalo rješavala sam preko svojih šk. kolega i štimalo je. Sad su i oni dobrim dijelo u mirovini a došle nove snage.
Na vrh
Magister vitae View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 685
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Magister vitae Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 21:44
moja dobra prijateljica je imala rak (sad ima 15 god). Vidite po ovom imala da se izvukla-mislim da je bio u kostanoj srzi ili tako nesto jer su joj kosti busili da vide jel ozdravila I JEClapClapClapClapClap. Ne ide vec godinu dana u sk i dolaze joj profesori domaConfused. nadam se da ce u 5 mjesecu krenuti jer je vec puno puta termin odgadan zbog tog busenja pa joj kosti sporo zarastaju (valjda od kemoterapije i svega sta je prije dobivala)
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 23:53
Vera ako želiš pitat ći susjedu da mi da par sjemena fažola domaćega "lilića".Ako imaš mjesta u vrtu ,ću ti ga donest?Reci?!?!
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 21:27
Pošalji adresu na pp, imam nešto od domaćeg sjemena, ali većinu sjemena povrća kupujem, jako sam zadovoljna sjemenjem sjemenarne ljubljana, sjeme in nije tretirano i nisu hibridi, tako da mi se čini dobro porijeklo i kvaliteta. A ono što ću poslati je baš domaćeSmile
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 22:32
Originalno poslano od člana Mikica Mikica napisao:

Vera ako želiš pitat ći susjedu da mi da par sjemena fažola domaćega "lilića".Ako imaš mjesta u vrtu ,ću ti ga donest?Reci?!?!

Ne treba hvala, jede samo zeleno povrće. Nadam se da će mu  ta mudrolija pomoći.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.