ZIMA U NORVESKOJ |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 19:04 |
pozdrav iz Norveske
|
|
Sponzorirani linkovi | |
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://i426.photobucket.com/albums/pp341/vericabrnjevarac/Picture447.jpg"> http://i426.photobucket.com/albums/pp341/vericabrnjevarac/Picture446.jpg"> |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fuksija fotografije su prekrasne, za razglednicu su. Iako moram priznati da ih radije gledam ovako na monituru u toploj sobi nego da sad moram biti vani na toj zimi brrrr.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fuksija predivne "razglednice" iz Norveške - hvala ti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došli su došli, Fuksije su došli pa gdje ste? Fotografije su prekrasne, nego mene zanima kako "ljetnikovac" ima li još čega u njemu?
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne slike
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas kao razglednice,prekrasne slike
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super slike..I kod nas zavejalo,ne misli da stane ovaj dosadni snijeg.Ne volim zimu,ne volim snijeg,lijepo je to sve pogledati na slikama,ali u živo,uh...Jedva čekam proljeće....
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veliki pozdrav svima iz snijegom zatrpane Norveske!
Drago mi je da su vam se svidjele fotografije, pa evo saljem vam danas jos nekoliko. Lana 2 i ja volim vise biti uz tv, nego vani na toj zimi. Trisa, Iris, Kaca 43 i alisa hvala na lijepim komentarima. Tija, ima jos u ljetnikovcu puno toga. Stavit cu jos par slikica sutra da vam posaljem jos malo zimske idile. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je drago da ste opet s nama, fotografije su prekrasne pohvala fotografu, a snijeg osobno više volim vručinu, ali ovako ja zamišljam pravu zimu.
|
|
mrvica
Već proklijao Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksija predivno...! Kao dijete više sam voljela ljeto a što idem starija to me više vesele zimske radosti. Ovo mi savršeno izgleda! Nadam se samo da ovim konjićima nije prejako hladno iako su oni sigurno već naučili na tu zimu. Uzivaj u svemu tome što te okružuje, veliki pozdrav!!
|
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |