moji hobiji |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28 Srpanj 2011 u 20:32 |
stol je prva liga!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja sam željela na primjenjenu ali tata ...a sada je ipak kiparstvo moj poziv zato samo naprijed
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Meni se posebno sviđa onaj raku tanjur i ostali radovi u toj tehnici
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Duda evo a ti pohvalim sve radove a posebno šipak,stol a odševila me juka i grdobina,super!!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasni radovi!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
pa hvala ti draga moja na hvalospjevima..samo da znaš ja čitam tvoj lijepi komentar ne bendajući da je to moja tema i ja zaintrigirana stolom odem na temu da ga vidim..
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Stol mi je super, pravi morski! Ja već odavno potiho patim za mozaikom... Tata mi je klesar pa sam ga prije nekoliko godina pokušala nagovoriti da u slobodno vrijeme od ostataka mramora i granita pokuša složiti kakav stol u toj tehnici, ali se nije dao... Kaže da mu je to "pipkavo", a ja u ZGu jednostavno to ne mogu raditi u stanu tako da ću zasad malo škicati tvoje radove, pitati te za koji savjet i valjda jedno ljeto okušati se i u tome! A tebi svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala cure..a kaj se tiče avatara ne beri brigu već mi je prošli neko uzo isti pa to nije primjetio,nema veze samo me malo stepeš tu i tam mislim pa kad sam tu nešto već napisala
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Prekrasna keramika,šipak,tanjur i stol,prelijepo!
Oprosti zbog istog avatara,nisam znala da je tvoj,promjenit ću al još nisam skužila kako!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fantasticni radovi!!!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() raku i dalje u svom stilu samo da neđem ekipu za to
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ploča,kamenčići i školjkice,stol,sve je super!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Duda-Lave, od jučer sam i službeno članica ovog foruma pa mogu i komentirati, iako sam tvoju prekrasnu keramiku škicala i ranije kao gost. Što se tiče školovanja, tko ima artističku crtu, ispoljava ju gdje stigne, pa čak i na sasvim ordinarnim mjestima. A ti ju sigurno imaš, keramika ti je predivna i želim ti da nastaviš s njom ako imaš uvjeta, jer šteta je da takav talent propada.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ooo supperr.pošaljem ti pp
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
sad mi je stvarno žao što to nisma prije znala. prošle godine sam bila na Murteru a i ove godine idem na isto mjesto neka ulica iznad konzuma (taj dio negdje).
Nadam se da ćemo se vidjeti kada dođem?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
jesam draga,na južnoj strani Murtera između uvale Slanica i čigrađe,to ti je apartmanska ulica,prvo se ona popunjava gostima a onda ostale ,do mora imam 2 min odnosno ipred nosa mi je
![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
da li sam dobro shvatila da si ti doma negdje na murteru?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
napravim im i mirisne vrećice lavande i smilja..to im se svidi..neznam kako drugi ali meni se to čini ok..barem me se sjete u zimskim mjesecima pa ih podsjeti za rezervaciju apartmana za ljeto
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |