I ja se igram... |
Odgovori | Stranica 123 25> |
Korisnik | |
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Veljača 2009 u 12:22 |
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav sanjam!i ja bi voljela da mi to postane hobi ...sada samo uzivam u vasim radovima
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošla, i igraj se i dalje
|
|
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, prekrasno, dobrodošla... ugodno druženje i još puno tako lijepih radova
|
|
meni je super u životu
|
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvih deset dana i ja sam samo gledala, a sada sam se zaljubila. Ono što kažu, "gledaj u akvarijum sa ribicama pola sata dnevno i to je kao da si imao razgovor sa psihijatrom" e pa ovo je još bolje.
|
|
sanjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne vide ti se slike
|
|
sanjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam zašto, ja ih vidim. |
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni ja ne vidim tvoje slike..
|
|
sanjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
esmeralda
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja vidim samo dvije zadnje, prekrasna kutica
|
|
meni je super u životu
|
|
sanjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim te da prebrojiš u čitavoj mojoj temi sve slike. Zahvaljujem. Ovo zaista može izluditi..
|
|
esmeralda
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim prve 3 i zadne 2, a 8 ih ne vidim
|
|
meni je super u životu
|
|
sanjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala sad ću pokušati ovo popraviti.
|
|
Nana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok @Sanjam, od današnjih slika ne vidi se samo prva, druge dvije se vide, ali pretpostavljam da tako vidiš i ti.
Od jučerašnjih slika vide se vješalica, stalak i podlošci sa stalkom. Za njih tri si upisala (kopirala) dobar kod sa photobucketa. Za sve ostale si upisala adresu-putanju sa svog kompjutera, pa ih zato samo ti vidiš.
Ispod svakog svog posta imaš tipku EDIT, kad pritisneš otvori se prozor sa sadržajem iz tog posta.i tada možeš mijenjati tekst i kodove slika. Najjednostavnije je da sve obrišeš i ubaciš kodove ponovo. Nakon toga tipkom Update Post koja se nalazi ispod tog prozora potvrdiš promjene.
|
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
|
|
sanjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ivona 777
Već proklijao Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno!Jaaako lijepe slike i kutijice...
|
|
sanjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, puno je veće uživanje praviti nešto negoli stavljati slike, još ako pri tome nešto zabrljaš...onda se stvarno možeš iznervirati.
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam tvoje kutije! I slike su mi lijepe!
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto sad kad se vide slike mogu reći da su ti radovi jako lijepi, i kutije i slike, lijepo uokvirene, bravo
|
|
Odgovori | Stranica 123 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |