Jaja sarana sa voskom |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Veljača 2009 u 13:32 |
Najvise me raduje kad se priblizava Uskrs zbog saranja jaja .Saram ih voskom,i ovo je moj pribor, sveca,pero i vosak
ovako izgledaju kad se isaraju |
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ovako kad se oboje
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zeza me photobucket ,a bas sam bila raspolozema da postavim jos koju sliku |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko tu treba strpljenja i mirne ruke!
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti si stvarno mjetnica! Sve je tako uredno i predivno!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako li je mirna ruka, ova tehnika mi je tiha patnja i mislim da za to treba ipak znati crtati što nije moj slučaj. Da li imaš kakve predloške za crteže ili jednostavno iz glave Imaš peticu veliku kao kuća
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo sam ja radila prošle godine voskom...
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova tvoja jaja su prekrasna i samo ovako crno bijela...uopće ih ne bi trebalo bojati...super su ti!
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jao kako to lijepo izgleda...pa ti si svestrana.....jel ti samo to po cijele dane radis....., pa kad stignes......ma bravo draga
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni se najvise dopadaju dok su jos uvek neofarbana,jer crtez je tad bas vidljiv,ponekad prvo skuvam jaje i onda ga isaram...nekad davno sam imala i sheme koje sam izmisljala(jos uvek ih cuvam),ali sad mi i nisu potrebna,jednostavno ruka sama klizi po jajetu.
leonarda,kad se priblizava Uskrs skoro samo to radim,znas kako to ide,jedna prijateljica,druga,treca itd. miskopisko ta tvoja su interesantna,svidjaju mi se, kako ih radis |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
miškopiško
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kuhana jaja istim priborom kao i ti i sa voskom od medičara, ne ovim od svijeće crtam po jajetu...ono to iscrtam ostaje na kraju boja jajeta...npr. crtam dva srca...ako hoću da su crvena prvo ih iscrtam voskom...onda to srce iznutra pobojam crvenom bojom...kad se to osuši na tu crvenu boju nanesem vosak...isto vrijed i za npr. zeleni list...kad sam pobojala ono što sam htjela, pripremim u neku staru posudu crnu boju za tkaninu i u tome ponovo dovedem jaja do vrenja...minutu dvije kuham i vadim van.......dakle....crna boja ide na kraju...obrišem krpicom i to je to....crveno je ostalo crveno, zeleno zeleno, tamo gdje je samo vosak direktno na jajetu je boja jajeta...sve ostalo je crno. nadam se da sam uspjela pojasniti...
ta jaja se poslije ne jedu.
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije bitno sto se ne jedu,divno izgledaju
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a da ,a sa kojom bojom bojis srce,list?
|
|
miškopiško
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e, tu sam koristila obični krep papir...on jako pušta boju...šaka krep papira u 1 dcl vode i dobiješ finu boju...
|
|
ivona 777
Već proklijao Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj,ova jaja su jednostavno predivna!Kako si ih tako lijepo uspjela napraviti?!
Odlično! |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Đoja, nemam strpljenja niti napisati ti ime kako si ga ti zapisla a kamoli crtati po jajčekima kao ti, pa fenomenalno, prekrasno i stvarno zadiviljujuća doza strpljenja i mirnoće! |
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To se draga zove mirna ruka dobri živci! Prelijepo"
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je fenomenalno!
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miskopisko fala na odgovoru
stvarno uzivam,i smiruje me dok to radim |
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |