Rose-moj decoupage |
Odgovori | Stranica 123 19> |
Korisnik | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 15:03 |
Sponzorirani linkovi | |
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o fala bogu.....napokon si se odlucila....eto vidis nije bilo tesko......a pocetak je za svaku pohvalu.....eto mozes i s tanjurima u napad....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će veselom kod nekoga na boru.... koliko moke "stručno" oko vidi nema puno nagužvanja... a sada samo hrabro dalje na veče površine i na veče detalje... pusti mašti na volju i bit češ najzadovoljnija!!
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako su slatki, posebno anđeleki i ovi morski....što je podloga?
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala,hvala,jos je sve ovo ajme,podloga je od das mase i glinamola jer mi je nestalo drvenih i keramičkih pločica. pločice sam bojala vodenim i temperama,nazalost nemogu jos radit na večim površinama jer mi se salvete gužvaju a taj horor vam neću pokazivat!
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajde konačno da si se odvažila, nemaš ljepših ukrasa za bor
|
|
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj tak mi je drago da konacno vidimo i tvoje radove
bravo , jako si lijepe ukrase napravila
ne znam kako radis vecu povrsinu da ti se jako guzva
meni se isto prije puno guzvalo jer sam stavljala previse ljepila, a sad stavim samo malo ljepila tako da salvetu mogu poravnati prstima ili spuzvicom i onda se ne guzva toliko
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napokon , tvoj mali a tako veliki korak. Krenulo te, idi dalje i sretno ti bilo
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rose keramičke pločice na kojima ti se zgužvala salveta namoči u vodu i otpast će pa onda možeš ponovo raditi na njima
koliko vidim salvetice su ok zaljepljene na ukrasima
i da te utješim i meni se zgužva salveta povremeno i onda ju lijepo ogulim i radim ponovo
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Rose, baš su ti lijepi ukrasi, samo naprijed.
I koliko god se iskreno divili prekrasnim ovdje prikazanim radovima, ono što sami napravimo je ipak naše i veseli nas, u tome uživamo i to je najbitnije.
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ako ti je ta salvetica zadnja onda bolje i da je zgužvana - a da se utješiš sama sebi a i drugima reci da je tako moralo biti i sve 5 |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo meznam da me dugooooo nije bilo,mackala sam ja,slikavala sam radove ali sam pobrisala pola slika,em sto su losi radovi em slike pa evo za sad malo okvira
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napokon da i mi tebe možemo pohvaliti. Bravo! Samo tako naprijed !!
|
|
ANĐELKA
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo Rose, samo dalje ti radi i nama pokazuj svoje radove da te možemo pohvaliti
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruzice samo naprijed
|
|
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš mi je ovo dobro, bravo!
jesu li ovo gipsani okviri?
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo draga- okviri su mi prekrasni- baš su divni- samo naprijed
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je malena malena,okviri su od gipsa. hvala vam svima na divnim komentarima koji su mi poticaj da budem bolja.
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ti ponovo moj poticaj
|
|
Odgovori | Stranica 123 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |