Brač - moj otok |
Odgovori | Stranica 123 13> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Prosinac 2008 u 14:49 |
Otok Brač je najpoznatiji po:
1. Plaži Zlatni rat, koja se jedina na svijetu pruža okomito na obalu 2. Najviši vrh dalmatinskih otoka Vidova gora 778 m 3. po bijelom bračkom kamenu od kojega je sagrađenja i Bijela kuća u Washingtonu Evo nekoliko slika Plaža Zlatni rat Pogled iz Vidove gore Bol - centar Bol - samostan Hotelski kompleks i Zlatni rat |
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, koje ljepote!
Hvala Lantana na prekrasnim fotkama tvog mjesta.
Bila sam na Braču prošli Uskrs i bilo mi je jaaakkkoooo lijepo.
.......a još kad vidim na slikama ovako prekrasno vrijeme....... divota!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, predivne slike, eti polako zahvajujući tebi upoznajemo taj predivni otok (ja dobivam redovito sledovanje maslinovog ulja s Brača - odlično je, a trošim ga nemilice).
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još malo motiva Bola
Šetnica prema Zlatnom ratu Plaža Kotlina kod samostana Samostan Dominokanaca sagrađan 1578. godine. Moram jednom slikati njihov đardin da vidite što je asortiman cvijeća Jedna stara kuća Jedna vila okružena svakojakim raslinjem Jedna moderna okućnica Pogled iz Vidove gore na Hvar |
|
život je more
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav lantana1
Prekrasne su ti fotke. Jako je lijepo na otoku Bracu. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da vam se sviđa, imam ja puno slika pa ću staviti još, a kad dođe proljeće onda ću slikati stare i nove đardine (vrtove) da vidite kako je bilo nekad, a kako je sada.
|
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bol by night...
|
|
život je more
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponovo prekrasno, ova zadnja slika ti je stvarno dobra.
|
|
RIJEKA
|
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su ti super. Vratila si me u prošlost, prisjetio sam se kako je bilo kad sam šetao tuda ... bilo je to neko drugo vrijeme.
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, ove lampice osim na onom velikom čempresu ostavimo i preko ljeta i svi se gosti dive.
Božikovine, za vas ona pjesma ...kad bi moga vratit vrime... i još nekoliko slika |
|
život je more
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plavetnilo, more, grote, brodići - kad će više to ljeto.
|
|
RIJEKA
|
mrvica
Već proklijao Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koju domovinu imamo... mislim da smo pravi sretnici kad ovakva ljepota pripada baš nama! Lantana, predivne slike
|
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divota!
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno divota...Sad još više čeznem za toplijim danima...
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja isto mislim da je naša zemlja prelijepa, ali mi koji tu živimo to i ne vidimo, ali kad se slika i pogledaju slike onda tek vidiš tu ljepotu i same prirode i onoga što je čovjek stvorio. |
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo flore i faune Brača, ovo su biljke i životinje koje su stoljećima zaslužne za opstanak žitelja ovog otoka.
Vinova loza - plavac mali maslina - maslinovo ulje smikva - prije se jako puno sušilo smokve za izvoz šipak ili nar - izvor C vitamina a sve to su "prevozili" konjima i magarcima ovce - janjetina je najbolja upravo na otocima koze - i mali kozlići ovo je došljak, ali je prekrasan i dobro se snašao ...ima toga još, drugi put, posebno morski svijet... |
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo hortikulture našeg malog mista
|
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još malo slika iz Bola snimljeno jučer
|
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tenis centar Bol
|
|
život je more
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao zašto ja ne vidim slike? Zadnja koju vidim je plaža Kotlina i ništa više
|
|
Odgovori | Stranica 123 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |