Fatka nudi-trazi |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 12:39 |
Ja ovoga puta obavjestavam sjedece clanove foruma:
Ja sam obecala pa da vidim na jednom mjestu kome sam obecala i ako sam obecala da vidim da li je pravilan spisak.
-Triša-sjeme lupinusa
-Frida-lupinus
-Tija- lupinus
-OTOK- lupinus
-goga-zg- sjeme passiflore
- Željka- sjeme asarine i passiflore
-skitnica- sjeme ljubicaste dature i bijele
-Lantana- lupinus
Ova sjemena nudim i drugim clanovima.Ovi gore neka dopune ako sam nesto ispustila, danas i sutra pakujem i atresiram tako iduce sedmice krecu kuferte na svoje odrediste.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bok Fatka
....moje su želje kao i u Željke. (mislim da smo u dobrim odnosima) Molio bih te da i mene pribilježiš za ASARINU I PASSIFLORU |
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bih dodao na spisak lupinus,hvala.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fatka, draga, meni si davnih dana poslala obećano..
|
|
|
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok.Željka.Znas djeca mi moju teku ocopala, kidajuci papire i ne mogu da vidim svoj spisak.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad već šalješ lupinus, stavi i asarine, pa da probam da li bi to išlo tu kod mene. Mogu li to sjeme odmah u zemlju ili ne i kada je najbolje sijati?
|
|
život je more
|
|
goga-zg
Mladi grm Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga fatka,već si mi poslala pasifloru.a sad bih te molila za asarinu.puno hvala
|
|
Fatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OK. dobices.
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fatka ako ima još što asarime možež i meni poslati. PUNO PUNO hvala
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
asarine, da se ispravim
|
|
Fatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam se dugo javljala zbog toga sto sam trazila sjeme asarine koje je izgleda moja cerka bacila cisteci kucu.Kada je nisma zadavila.Tako da se izvinjavam svima kojma sam obecala poslati.Ona ima obicaj jako ruzan, kada radi ona kupi moje kesice i sve zivo trpa u kese i u kantu za smece.Ja se ipak nadam da cu negdje pronaci, zivim u nadi da je negdje zabacila.Sreca sto sam jednu biljku ostavila ali mi zao ako ne prezivi zimu ostadoh i ja bez asarine.
Juce sam poslala 6 koverti i boga molim da dobijete lupinus, dature i pasifloru.Ima jos koverti koje cu poslati ovih dana posto se nadam da cu pronaci sjeme asarine pa da mogu poslati..Zivim u nadi da cete dobiti .Stavila sam dosta papira da se ne primjeti iako je sjeme lupinusa krupnije pa se osjeti.
Poslala sam
Frida, Triša,Otok,skitnica, Dominingo i jedna koverta je sa drugog foruma.
|
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fatka draga, ako slučajno ostaneš bez asarine javi- podijelit ću onu tvoju pošiljku pa ti pošaljem, meni si poslala dosta sjemena asarine.
|
|
|
|
Fatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Željka ja se ne brinem za sebe nego za vas, joj sto mi je muka.Sa cerkoom sam na ratnoj nozi.
Ja bih vise zelila da das nekom sa foruma.
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Željka javljam se za asarine |
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fatka jeli nešto otišlo i za mene?
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fatka, kakvu passifloru imaš?
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Fatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki izvini sto ti prije nisam javila, ali nisam mogla uci na net.Imam onu bastensku cerauleu.
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sjemenke stigle sad još samo da dođe vrijeme sijanja.hvala
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja se svima ispričavam zbog nejavljanja. ali i dalje sam doma bez interneta...
stigle sjemenke lupinusa...hvala.
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može meni pasiflora
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |