Roberta - decoupage galerija radova |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
roberta
Nedavno posijan Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 08:45 |
Sponzorirani linkovi | |
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je jako lijepo.....
ali moj favorit su ove zdjelice sa maćuhicama.....nekako su mi posebne ( možda zato kaj si ih radila za baku ) To su staklene zdjelice? |
|
roberta
Nedavno posijan Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Hippy, svaki komentar od takve majstorice mi puno znači
maćuhice su inače rađene od drvenih zdjelica kupljenih u lokalnoj knjižari za 16 kn par
|
|
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad sam baš otvorila sličicu ona sam skužila da zdjelice nisu staklene...meni su izgledale više kao glinene
A i cijena je super |
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
roberta, lijepi su ti radovi...okviri su super...di to nabavljate??
|
|
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miškopiško, ja takve iste nabavljam u Ofertisimi
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
robera,
svaki rad ti je lijep za sebe.... ali ja volim suncokrete bas mi krasan okvirić |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Roberta radovi su stvarno lijepi!!!
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oni dole dupli okvirčeki su mib r a vo!!!
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja bih pitala gdje nabavljate te okvire za slikice.. jesu li drveni ili od papira?
|
|
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovi okviri su iz Ofertisime Drveni, cca 10-tak kn. |
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šmrc...toga u našoj offertissimi nema
|
|
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema baš uvijek ni kod nas |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okvira zna biti u knjižarama, u većim trgovinama - Konzum i sl, ako su vam u blizini Kinezi ima i u njihovim dućanima dosta povoljno |
|
hobotnica
Nedavno posijan Pridružen: 15 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 52 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni radovi
Dok gledam vaše radove možda se i ja opet namantram pa pokušam ponovno
Nego, što mi je fascinantno kod tih vaših radova u decoupe tehnici: kako uspijete tako savršeno izrezati salvetu da bude ko slika? Mirna ruka? Oštre škare?
|
|
roberta
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam svima puno hobotnice, ja nikad ne izrezujem motive, već ih uvijek trgam (čupam). jednim noktom primim što bliže motivu, a drugom rukom otrgnem (koje ludo objašnjenje ). nadam se da kužiš na što mislim
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
robertice, jel, da vidimo nove radove!!!!!!
|
|
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Roberta, bravo za tvoje radove. Meni se macuhice najvise svidjaju. Morat cu i ja nabaviti bar jednu salvetu sa macuhicama i krenut u potragu za okvirima za slike .
Ja isto cesto trgama salvetu, a ne rezem, ali ako ju rezem ne vidi se bas kada nije savrseno izrezana.
|
|
roberta
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slike su ok...a i radovi su lijepi ljubičice su suuuper
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |