Kako se zovu |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
bija
Nedavno posijan Pridružen: 28 Kolovoz 2008 Lokacija: Canada Status: Offline Bodovi: 65 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 20:49 |
p://i472.photobucket.com/albums/rr83/BIJA_01/IMG_0863.jpg[/IMG]
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bija
Nedavno posijan Pridružen: 28 Kolovoz 2008 Lokacija: Canada Status: Offline Bodovi: 65 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
1.syngonium sp.-neki od kultivara
2.hedera arborescens ili hedera helix-bršljan 3.Polyscias fruricosa-ming aralija |
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
bija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da li ima teme o ovim biljkama voljela bih nesto vise saznati o njima. |
|
bija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se zahvalim tropi na pomoci nasla sam teme a sad imam novi kojem ne znam ime.
|
|
bija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bija, na tvojoj slici je Dracena i to najvjerojatnije Dracaena sanderiana.
|
|
bija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
THANKS KIKA
|
|
bija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam opet nove pelcere ali neznam kako se zovu. |
|
bija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I jedno jos pitanje na prezadnjoj slici samo list otkinuti i on stoji vec 1m u vodi dali ima sanse da pusti zile.
|
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na 1. slici je čini mi se scindapsus(iz roda Aracee ).To su one popularne kućne "lozice"
2.slika- aglaonema, 3.slika- također iz porodice Aracee (Syngonium), a ovo na četvrtoj slici ne mogu raspoznati, ali lako moguće da je iz iste porodice Aracea, tako mi bar izgleda. Taj na 4.slici bi mogao biti i philodendron (on je također iz porodice aracea i imaju dosta sličnosti). Ne vidi se na slici donji dio biljke pa ne znam kako točno izgleda, ali evo to bi moglo biti to. Javit će se već netko tko zna. |
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da otkinuti list Singonije neće pustiti žile jer se ona razmnožava reznicama stabljike.
|
|
bija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zahvaljuem.
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Željka je u pravu otkinuti list Singonija ne pušta žilu, samo reznica. A ova zadnja slika je isto mali Singonij. |
|
bija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene opet sa novim biljkicama.
p://i472.photobucket.com/albums/rr83/BIJA_01/IMG_1442.jpg[/IMG]]
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |