Koprivnica |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Rujan 2008 u 15:55 |
centar grada...
View Raw Image' jQuery1221227541053="17">
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo je, ali premalo - pokaži neke znamenitosti, da upoznamo taj lijepi grad.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
, ali kako je Triša rekla "Hoćemo još!"
Znano je da Koprivnica ima još ljepota!!! Samo naprijed! |
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čujem da je sinoć bilo grdo . gdje si kika javi se
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekamo još slika tvoga grada...
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moram malo pročeprkati po kompu..ove su bile friške sa Renesansnog festivala pa su bile pri ruci
|
|
miha-m
Odrastao grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel ovaj sat na travi radi?
|
|
...štihača je zakon...
|
|
miškopiško
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radi
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Put me danas nanio u ovaj grad...
Ovo je zabilježilo moje oko... |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što će biti lijepo kad procvjetaju hortenzije iza klupica Ovako visoku magnoliju nisam još do sada ugledala A ove dve zadnje slike su detalji koje nam je prikazala miškopiško na početku teme u ljetnom izdanju. Meni osobno je ovo proljetno puno ljepše! |
|
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo još malo Koprivnice nakon godinu dana
|
|
vikica46
Upravo klijam Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!
Ovi lila - rozi tonovi su me raspametili!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i mene su ,predivno je
|
|
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je prekrasno uređena Koprivnica (pravi Europski grad)
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |