moje cvijece,moj mali raj |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 31 Siječanj 2010 u 19:24 |
Pa zar niti jedna biljčica nije preživjela???
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja se poveselila da ima sličica ...
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Kako divno cvijeće.Prave boje za ove tmurnne dane.
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
prelijepo šarenilo
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Prije par dana smrcko i ja smo hvalile tvoj predivan balkon pa sam samo malo navratila. A gdje je još malo sličica ?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nema se što izdvojiti jer je sve prekrasno.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
imas divan balkon,i svaki mi se cvjetic svidja
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Pravi ti je naslov,moje cvijeće,moj mali raj...stvarno je raj!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Šteta što nemaš vrt, koju bi ti ljepotu izkombinirala.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Kaća gledaj tvoje ostiće kako su se rascvali kao buket, a milionke tek (ja se svoje spremam baciti jer već mjesec dana ne cvatu) a kalanhoa
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ne znam kaj mi je ljepše,pločice unutarnje,vanjske ,boja fasade ili cvijeće .
Sve je ljepo ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
toplo se nadam da ti je bar malo ovih prekrsnih biljčica opstalo. melem je i za naše okece,draga ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stvarno kaćo, ovo što vidim je predivno, za savku pohvalu!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
smrckice nakon ovakvog komlplimenta,amnezija ti je oprostena ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nedavno sam htjela nekome pokazati jedan prekrasni balkon, i nisam se mogla sjetiti čiji. Bio je tvoj balkon. Posebno mi je lijepa boja balkona( boja terakote, ako je ta), izvandedna je pozadina bojama cvijeća.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cure moje drage hvala vam sto "svratite" na moj balkon,a da zapravo svratite ne bi imale u cemu uzivat,ove godine mi je tuzno i cemerno..sva sreca da sam poslikala dok je jos bilo koliko toliko lijepo i cvijetno,pa bar to malo slika daje priliku za uzivanje..
dzomba zao mi sto imas problema sa ostalim cvijecem,razumijem te potpuno..srecom da su sukulenti i kaktusi ok,ja sam i tu izgubila par prekrasnih primjeraka ![]() jos jednom od srca vam hvala na svim komentarima i pohvalama ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Vidim i ti imas problema s cvijecem...kod mene su vecina kaktusi/sukulenti i tu je za sad' Hvala bogu sve ok...ali na ostalom cvijecu sam primijetila da nesto nije uredu...ovo godine aptenia cordifolia nesto mi nije dobro i bas mi je zao za nju jer strasno je volim..neznam da li su za to krivi leptirovi ali oni su bili samo na cvijetu od aptenie...ma..
![]() ![]() Ali bilo je lijepo vidjeti ovo tvoje cvijece ovako zdravo i puno boja pa se je nadati da ce sledeca godina biti bolja za sve nas ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja, svaka čast! imaš zlatne ruke i smisao za sve što je lijepo..cvijeće, decopauge.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |