|
Odgovori ![]() |
Stranica 123 113> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() Objavljeno: 21 Srpanj 2008 u 08:42 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() |
odlični su ti radovi
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
hvala ti ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
prekrasnoooo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Baza je kolut od stiropora, a ovo plavo " čupavo " je kao mahovina... Ja sam vidjela u natur ( bež ) boji, zelenoj ( nekoliko tonova )i plavoj. A gdje si ti vidjela crvenu? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
Imam ja toga još .... ak vas zanima
![]() ali nekak mi se čini, da svi volite samo gledati ![]() bez suvišnog komentiranja ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
hehe malo smo lijeni...evo ja sam već nekoliko puta gledala pa sad i da pohvalim
jako mi se sviđaju svi radovi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala ti na komentaru ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
Sve mi je privlačno, pogotovo ova prva kutija! Nadam se da će biti još...!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala ![]() Hvala i na komentaru ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() |
ovo je stvarno predivno!!!
ovo je pravo remek djelo profesionalca!!!! da li i kutijice radis sama ili ih negdje nabavljas!!!! još jednom ovo je stvarno prdivo!!! |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala ti...trudim se ![]() Ove drvene kutijice nabavljam gdje stignem ![]() ![]() Polako prelazim i na namještaj ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() |
to za svoj gust ili i za prodaju??
|
|
![]() |
|
![]() |
Pa krenulo je samo za gušt, ali su me ljudi počeli daviti, pa evo kreće i prodaja ![]() Samo da nekaj registriram; kućnu radinost ili nešto sl....pa da sve bude službano i po PS-u ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
Pa ja uvijek najdem neko pitanje,nije da samo hvalim(nekad i zaboravim pohvaliti od tolikih pitanja
![]() Di sam crvenu našla? To sam jednom negdje naletjela na nju,za vrijeme Uskrsa.Kasnije ih nisam vidjela.
Ak sam zaboravila evo da te pohvalim(nije radi reda,to nikad ne radim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala draga ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
Slučajno sam naletila na ovu ljepotu!!! Prekrasno!!!
Odmah dobijem želju nešto probati napraviti za sebe, da li je to teško ili se pusti mašti na volju???
|
|
![]() |
|
![]() |
Ako imaš volje,ništa nije teško(kak sam pametna danas!!! To od kiše valjda
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
Ja sam od onih koji gledaju!
![]() Već sam nebrojeno puta prošla sve teme o salvetnoj tehnici! Probala još nisam, iako sam nabavila i salvete i ljepilo i lak (za još jednu zarazu ste "krivi" ![]() Zasada! Bravo majstori! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |