Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - veprovo stanište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

veprovo stanište

Odgovori Odgovori Stranica  123 11>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: veprovo stanište
    Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 17:29
Ma svaka čast -Legendo -------vrati se ti prazni ruku sa nama ćeš biti puni smile96ništa se ne brini
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 16:48
evo me za koji dan,samo da sredim i sortiram fotke ,da se ne vratim praznih rukusmile99
vozi sigurno vozi bager
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 11:02
Kako si postao lijensmile232 hajde nešto malo da vidimo šta se kod tebe dešava kad ima snijega -nije moguće da nema ništa -Dali si sijao ikakva sijemena da vidimo bolansmile127--jedno muško na forumu i nestalo nećemo samo Tonija faliti . Vrati se Vapar --nedostaješ nam na forumu smile134-nemoj da te dugo čekamosmile143
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 19:34
Originalno poslano od člana vepar vepar napisao:

..

----Ma daj Vepar nije moguće da nam više ne pokazuješ ovakvu ljepotu- Sam pogled na tvoje cvijeće opija čovijeka i mnogi bi ti mogli pozavidjeti . Svaka čast na ovim lijepim biljkamaTongue
Wink
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 23:22
Sve super al balkon mi je prekrasansmile141
čovjek uči dok je živ
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 23:14
ovaj balkon je fantasticansmile120...a i pokavci su super...svaka cast...divno izgleda sve
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 23:03
Ova cvjetna fasada je fantastičnaaaa!!!!!!

život je more
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:47
Žuta datura je predivna,a i ona vinka ne zaostaje za njom.
A surfinije ,divota.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:43
Prošetala i nadivila se - predivno
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:42
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

posle mjesec dana izbivanja------------ Fuljačko-----------a vidi sad šta radiš samo ti pokazivaj -i gledaj da još kome šta od cvijeća pošalješ za mene a ovaj hibi-ne zaboravljaj- Ovdje sam bila i sve ovo vidjla smile96 i na ovom kaktusu samo ti 1 ---------------cvijetLOL

a nitko me ne traži,samo si ti tražila,ako se nekome nešto svidi samo treba rećiWink
vozi sigurno vozi bager
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:40
buba nema samo pčele,haha Wink,a bilo je dobrih duša koje su svako veče to zalijevale
smile106
vozi sigurno vozi bager
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:23
posle mjesec dana izbivanja------------ Fuljačko-----------a vidi sad šta radiš samo ti pokazivaj -i gledaj da još kome šta od cvijeća pošalješ za mene a ovaj hibi-ne zaboravljaj- Ovdje sam bila i sve ovo vidjla smile96 i na ovom kaktusu samo ti 1 ---------------cvijetLOL
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 20:18
¸I nakon mjesec dana izbivanja kod tebe je sve prekrasno..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 20:16
Majko moja mila! Nemam riječi! Jel' to sve cvijeće sad slikano? Kaj kod tebe nema suše, buba, uši....LOLLOLLOL

P r e d i v n o!smile120 
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 18:38
..

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 18:21
..

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 17:44
..

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 17:21
..

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 17:20
smile227prekrasan je
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 17:04
a evo  da vidite malo situaciju kod mene posle mjesec dana izbivanja Wink
hibiskus me baš iznenadio,šteta što nisam ostale cvjetove vidio

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.