Koji je ovo kaktus-sukulent? |
Odgovori |
Korisnik | |
Lavandablue
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 04:35 |
Ovu, po meni predivnu i vrlo interesantnu biljku, imam vec 2 godine.
Ali ne znam kako se zove.
Sto je najinteresantnije, nisam je videla nigde na internetu pod kaktusima ili sukulentama, a sigurno pripada njima.
Klasican kaktus po mom misljenju verovatno nije, jer nema bodlje.
Ali koja je to vrsta, zna li neko?
Posle cu napisati nesto o njoj.
Hvala unapred
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lavandablue
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aglaja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je kaktus iz roda Rhipsalis. Pripada skupini 'sumskih', epifitnih kaktusa. Ne znam koja je vrsta.
|
|
Aglaja
|
|
Lavandablue
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ipak je kaktus
potrazicu danas na internetu nesto o kaktusima Rhipsalis i postavicu ovde dodatne informacije.
Ako neko ima ovaj kaktus bilo bi dobro da nesto napise o njemu iz licnog iskustva, moze i na temi o kaktusima.
Hvala aglaja
|
|
Lavandablue
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, nisam izdrzala radoznalost: Lici mi na tog.
Provericu jos.
|
|
Lavandablue
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |