Katružin vrt |
Odgovori | Stranica 123 37> |
Korisnik | |
katruža
Mladi grm Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Travanj 2008 u 18:52 |
Malo prije sam šetala oko svog kamenjara, pa eto... |
|
Sponzorirani linkovi | |
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako je lijep. Slatki su borići. Što je ono rozo i lila, grmić? Skupljam ideje za moj prvi kamenjar. |
|
gejsha
Upravo klijam Pridružen: 17 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zbilja preljepo
|
|
katruža
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je Aubrieta cultorum , a na prvoj slici je Floks
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katruža, Tvoje cvijeće mi je za ! Ne znam što bi posebno izdvojila jer mi je sve prekrasno! Onaj borić sa bijelim iglicama je nešto što prvi puta vidim. Svaka čast! Slobodno ti mene ugodno iznenadi sa još pokojom sličicom! Bravo!
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno...Ima tu svega i svačeg.
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oduševljena sam
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je oko najviše zapelo na neobičnom boriću.Ni ja ga nikad vidjela nisam.Sve ostalo je isto preljepo
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve mi je divno!
|
|
stephanotis
Mladi grm Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme koja divota. Stvarno predivno, ostala sam bez teksta.
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan kamenjar i prekrasno cvijeće! Čestitam!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prrrreeeedivno a borić
|
|
katruža
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još malo sličica
flox, klinčići, lonicera i drijen
kurika
citisus
jorgovani
počela je cvasti zlatna kiša....
i visteria
pa malo tulipana (ovaj se sakrio ispod patuljastog javora)
neven
i malo tratinčica
|
|
katruža
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A evo i malo sadnica povrća koje jedva čekaju da se presele u vrt
...pa malo već posađenog paradajza
i grašak raste
a salatu smo već skoro pojeli
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katuža, u ovo prvomajsko jutro zaista sam uživala u tvojim slikama i narvno tvojih ruku djela.
Vidim još nije povrće sve u vrtu - to mi je drago jer nije ni moje, znači da neću zakasniti ako sutra popikam paradajz, papriku, kupus, korabu, poriluk i ostale presadnice.
Znaš vrt mi je u ogulinskom kraju, a tu je donedavno bilo mraza.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno! Puno truda i puno rezultata!
Svaka čast! Kad vidim ove divne flance povrća sve me nostalgija zdrma za mojim povrtnjakom! Mislim da ovaj vikend krećem u akciju- pa makar 2X2! |
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja sam se usudila pomisliti da je moj vrt nešto posebno...sve dok nisam vidjela tvoje cvijeće...i još nekih forumašica...Bravo!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa tu se već naveliko papa iz vrta... Nadam se da bu uskoro i moj vrt izgledao ovako...
|
|
Palmark
Nedavno posijan Pridružen: 06 Veljača 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katruza,zaista ti je sve fantasticno! Tvoj vrt je praznik za oci! Mozes li nam reci kako se zove taj boric sa svetlim cetinama ali i onaj iznad,sto ima one duge drskice....
Takve nisam nigde video!!! |
|
USDA zone: 7b/8a
|
|
Odgovori | Stranica 123 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |