preporukicu za poklon |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
suharak ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 31 Ožujak 2008 u 09:30 |
dajte pomagajte, mami je ročkas i vidi se jedno prazno mjesto na koje bi dobro došla biljčica-cvjetalica, a ja se u te uopće ne kužim. mamin boravak nije baš svijetao, bilo bi mi zgodno nešt čemu ne treba jaako puno sunca, a puno cvjeta
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imaš gotovo isti problemčić kao ja prošlog tjedna. ja sam svojoj mamici odabrala dracenu, drvo života (prigodno za rođendan
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Cikalamu ne bih preporucio zato sto je njeno vrijeme proslo, tako da bolje ne...
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
sorry to nisam znala, još ih viđam po trgovinama.
|
|
![]() |
|
suharak ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 60 |
a orhideje? ima nešt osim afričkih ljubica da cvjeta stalno?
dracenu ima, već je tolka da se unuci mogu po njoj penjat
![]() |
|
![]() |
|
spatifilium je isto lijep, ima lijepe zelene listove i bijele cvijetiće, za orhideje ti ne znam nemam iskustva s njima
|
|
![]() |
|
![]() svejedno hvala
poharat ću neku cvjećaru uskoro, možda naletim na nešt
|
|
![]() |
|
najbolje i jest da posjetiš cvjećaru i prvo vidiš šta imaš na raspolaganju jer se meni dogodilo da ono što su mi forumaši savjetovali nema u cvjećari, tako da to nisam ni mogla uzeti, a uostalom ti najbolje znaš najbolje šta tvoja mama voli i sigurno ćeš odabrati najbolje za nju. sretno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |