Savjet za sadnju |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Ožujak 2008 u 22:57 |
Trazim prikladnu biljku za sadnju u ovu vazu dubine 60cm i sirine 50cm.U polusjeni je na balkonu.Svaki savjet je dobrodosao!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plant,"ovu vazu"!? Koju? Ako bi trebala biti slika(a piše ovu vazu,znači da bi) ja sliku ne vidim
|
|
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oprostite,zaboravio sam satvit sliku!
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ja ta vaza |
|
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li će ići van ili za u kući? |
|
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tek sad vidim da je za balkon.
S obzirom da je polusjena ja bi u to ugurala hortenziju.
|
|
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tebi bi dobro uspjevao rododendron.
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobra ideja za hortenziju,ali ja bi nesto vise neoubicajeno,hortenzija mi je kao neka "klasika".
|
|
Hele
Mladi grm Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne otvaram novu temu , " prištekat "ću se na ovu. šta bi mogla zasadit ispod smokvi ? Naime, čula sam neka upozorenja da je smokvin list agresivan za ostalo bilje pa nema smisla da zasadim nešto što će riknit kad smokvama počnu opadat listovi. Naravno , smokve su na južnoj strani.
|
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hele mi u Primorju nemam stvarno ništa ispod smokvi, ali zanima me kako tvoja smokva uspjeva, gdje je posađena u Zasgrebu? ili sam nešto propustila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U ZG , imam 2 i več su mi pustile pupove , več vidim puno malih smokvica. Na južnoj su strani , uza zid i dobro i rode. Mislila sam možda juku između njih. |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam danas gledala i zaključila da neču sadit ništa zato jer će mi smetat dok berem smokve , a i kad neka otpadne litat će se po tome što zasadim pa još ako sok bude privlačio kukce .... loša ideja ... sad mi se čini i glupa
|
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hele, nije uopće glupo što si razmišljala! To se zove samo "glasno razmišljanje"!!!
|
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A još da nisam brzopleta pa da prije promislim prije nego nešto kažem/napišem , bilo bi mi puno lakše u životu .... i dosadnije. |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hele ne znam da li su listovi od smokve agresivni, moja mama ima tri smokve ispred kuće i oko svake zasađeno bilje, što sjemena što trajnica, svake godine joj prelijepo izgleda, a susjedi jedu smokvice i lišće opada, ali ništa ne šteti biljkama. lišće od smokve počme opadati tek tamo u 10. mjesecu kod nas.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smokve u Zagrebu, oduševljena sam, sve se može kad se žarko želi.
Hele bravo za tebe - doći ću na smokve - mala šala. Ja ih u Bakarcu imam toliko da ih neikad ne uspijemo pojesti, morat ćete vi svi doć k meni na smokve.
|
|
RIJEKA
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mljac mljac sa barkom na Ilovik sve su moje tj zivim od smokava tamo, a tek marmelada od njih mmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zajedno ćemo u kooperaciju - sve od smokava - pekmet, odnosno ja delan džem je mrak.
|
|
RIJEKA
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ih baš ne volim a imamo ih dosta.
|
|
ines
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša ja se najavljujem. Obožavam ih, ali samo onako svježe, tek ubrane. Moram priznati da mi nisu baš interesantne one s tržnice
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |