plumbago |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
vule ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20 Ožujak 2008 u 16:02 |
Ostalo od prošle godine i nejempot procvelo,čini mise rano jer je cvala v letu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam ju i ja, kupila sam ju prošle godine na placu, ali zaboravila ime...
|
|
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Plumbago ili na hrv. Olovnica
|
|
![]() |
|
vule ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
fala !Tropi
![]() |
|
![]() |
|
posadil sam ju van,jel podnosi niže temperature kontinenta
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Tropi svaka čast!!!
![]() Ja sam ju isto znao viđati ali nitko nije znao ime!!!!
|
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Vule, Plumbago ne podnosi niske temp. Prije zime ga svakako trebaš unesti u kuću na hladno i zaštičeno mjesto.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |