Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tečajevi i kavice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tečajevi i kavice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 11>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 13:00
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

na zalost radim do pola pet, a vi ste se tada tek dogovorile pa nema sanse da od doma sportova stignem prije nekih skoro pet. no nisam sramezljiva, mama i tata su me cijepili protiv te bolesti pri rodjenju :)

a salvete, pa njih jednostavno sakupljam. one jaaaaaaaaaaaako lijepe (a takvih je puno), teska srca koristim, pa me vec i najblizi prijatelji pitaju kaj ce mi onda tolike salvete.

sakupljala sam ih kao mala. prilikom selidbe prve od roditelja podijelila klinkama svoje kolekcije salveta i biljeznica s lijepim koricama, a deckima bogate kolekcije pikula, autica i naravno stripova :)

u svakom slucaju, da iz zga sam, ali onog balkanu blizeg dijela (novi zagreb od ozujka ove godine, do tada sam bila u republici pescenici). veselim se druzenju s vama :)

O ima nas još iz južnih dijelova ZG ( sa Balkana )    
Koji kvartić ?    
Ja sam na tromeđi ( zračne " trokut " linije ) Sloboština - Sv. Klara - Siget
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 12:49
na zalost radim do pola pet, a vi ste se tada tek dogovorile pa nema sanse da od doma sportova stignem prije nekih skoro pet. no nisam sramezljiva, mama i tata su me cijepili protiv te bolesti pri rodjenju :)

a salvete, pa njih jednostavno sakupljam. one jaaaaaaaaaaaako lijepe (a takvih je puno), teska srca koristim, pa me vec i najblizi prijatelji pitaju kaj ce mi onda tolike salvete.

sakupljala sam ih kao mala. prilikom selidbe prve od roditelja podijelila klinkama svoje kolekcije salveta i biljeznica s lijepim koricama, a deckima bogate kolekcije pikula, autica i naravno stripova :)

u svakom slucaju, da iz zga sam, ali onog balkanu blizeg dijela (novi zagreb od ozujka ove godine, do tada sam bila u republici pescenici). veselim se druzenju s vama :)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 12:22
Ninochka dobro nam došla!

Nisi u pravu, ja sam prva ne znalica sa ovoga foruma i zato danas idemo tamo nešto naučiti...smile75

Ako si zainteresirana mi smo se dogovorile u kafiću Meridijan (preko puta radionice) za kavu pa te pozivam u ime svih nas da nam se pridružiš!!!
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 11:30

ola djevojke i zeme :)

prijavila sam se jos u kolovozu za tecaj decoupage-a buduci mi nisu bas bili najjasniji diy (do it yourself) nadjeni na netu. gledam vase radove, i svakim danom me sve vise svrbe pristi. kolekcija salveta je bogata jer svaki posjet konzumu, mercatoru ili obicnoj knjizari zavrsi kupovinom bar jednog paketa salveta :) vidim da ste se prijavile na tecaj, no vise mi po ovom forumu zvucite kao profesionalci, koji ce curama poput mene drzati lekcije how-to ;)

veselim se uciti od vas. :)

Naravano, dobro nam došla
Sam pitaj, morti bumo čak i znale odgovoriti
Kaj si iz ZG?
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 11:28

prijavila sam se jos u kolovozu za tecaj decoupage-a buduci mi nisu bas bili najjasniji diy (do it yourself) nadjeni na netu. gledam vase radove, i svakim danom me sve vise svrbe pristi. kolekcija salveta je bogata jer svaki posjet konzumu, mercatoru ili obicnoj knjizari zavrsi kupovinom bar jednog paketa salveta :) vidim da ste se prijavile na tecaj, no vise mi po ovom forumu zvucite kao profesionalci, koji ce curama poput mene drzati lekcije how-to ;)

Jesi ti to rekla da imaš bogatu kolekciju salvetica

Zanimljivo...primamljivo
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 11:17

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 09:05
    želim  ugodno i veselo (šta ne sumljam) druženje, svim polaznicama             tečaja za salvete te da ipak nešto naučite da možete nas ostale podučiti     koje ne mogu biti s vama  smile79smile89
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 09:04
Ja se nadam sa i ja u to vrijeme stignem!
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 08:57
Ja bum ok 16:30. Na godišnjem sam pa krećem od doma. A Miha isto ide u grad pa bumo morti i ranije bili u Zg. Ali u 16:30 bum svakako tamo!

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 08:56
Šeflera, kada bi ti od prilike mogla biti u Meridijanu???
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 08:46
Franjicu nemoramo podsjećati! Zna da je danas kavica!
A kaj se dotikavle pernice i torbice-i ovak imam veliku torbu! A Miha još spi.

16:30 - Meridijan - preko puta Hobby arta
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 21:47
Stižem, stižem ne na salvetice ali bum se potrudila srediti jednu smile121
Miha - je si li svojoj prvašici kupio torbicu i pernicu za školicu?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 13:01
Lijepo se zabavite,puno naučite i popijte kavicu za mene jer ja skoro sigurno nebudem mogla doći.Ako onaj malecki postotak prevlada ja dolazim
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 10:33
I mi nju!!! Big%20smile

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 10:26
Bila sam sinoć s Vesnom na kavi

Upoznala sam je ( čitaj: upozorila ) na novu generaciju koj sutra stiže na tečaj

Nestrpljivo vas očekuje
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 08:53
Joj mene , ja malo poludila....
Skoro pa sam otišla na drugu stranu...smile155 
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2008 u 14:02
Joj...pa vi i satelitsku snimku imate.....tim putevima sam puno puta prohodala....autobusni kolodvor - Chemaco - Kruge  -  Savica........ i u Chemacu ostavila lijepe solde.....sve mi je poznato osim tog Meridijana - kafića....
....što će vam tramvaj....to su male relacije....smile200

.....ugodno vam okupljanje i baš mi je žao što ne mogu i ja doć....
....kad me od vas dijele meridijani i paralele.....
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2008 u 12:27
e blago si ga vama cure......smile217
ja bi isto na kavu.......ima li netko u Istri.... tko bi na pola puta popio kavu i mjenjao salvetice, a moze i sjemenke cvijeca....smile169

The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
darla View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje darla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2008 u 12:04
Znači Meridijan, 16.30 IT IS! Ja već pripremila salvetice.....Big%20smile

Shasha, i ja bi ti preporučila  cipelcug od autobusnog. Dok ti predjes onu preprometnu cestu i dok dočekaš 5-icu pješke do tamo dođeš dvaput.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2008 u 08:45
Hippysmile78.Pa to pješke prođem.Još kad presječem kroz ovaj parkić kod zgrada izađem točno pred kafićem van.
Miha,pa slobodno i ti dojdeš ispratiti dragu u školu.Ima nas koji ostajemo i bumo te čuvale dok Šefi ne završismile178
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.