Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2008 u 18:27
e pa Hana ja ti imam jedan feler ,a to je kad imam neko sijemenje ja ti to razbacam okolonaokolo pa gdje se primi ,i to sam vidla da ipak tako mi izađu biljčice.Kaf god sam sijala negdje na kao "idealno"mjesto tu je niš izraslo ili vrlo slabe biljčice.Nema brige stavila sam te na popis za slanje ...obavijestit ću te kad budem slalaWink  
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2008 u 19:07
super! Baš si me razveselila! Imaš li me na popisu i za onaj ružičasti sukulent? Inače,curica ti ima prekrasno ime Smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 15:39
eto bršljan se nagno na susjedove stepenice,ako možeš vidjeti on je pošišan i ispod tog tankog sloja lišća su deblje grane...šta sad? Da li da ga jače recnem(ili će ga susjed)..Unhappy 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 15:44
da ne kažete da imam samo zelenje oko sebe Smile napokon se pelargonija vratila u život što sa lišćem i sa cvijetićima 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 15:47
mirišljavi klinček,bila sam ga posadila na krivo mjesto pa je skoro otišo u povijest ali sam ga hrabro premijestila i on mi sad uzvraćaBig%20smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 15:55
napokon i djetelina počinje davati znakove života..to znači da je paklenoj vrućini krajsmile46 i vrt će doći ksebi
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 16:01
šatirana kadulja,fino je narasla iz jednog malog pelcera ,a na drugoj strani vrta je usahnula..ko će ga znat zašto
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 17:32
pa šta susjedu tu smeta...ne vidim baš Unhappy možda je samo zloćest
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 22:35
simpatično stvorenjce,primjetila sam da ih ima dve veličine,ovaj oko 2cm i veći 7-8cm,ali ove godine ovih velikih uopće nema8vole ih ptice jesti) 
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 22:39
kako si ovo dobro "uhvatila" Clap 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 00:21
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 00:26
ovo sam bezuspiješno pokušavala presaditi sa stijena do mora,na kraju se zasijala Smile,neznam ime ali ima krasne cvijetiće 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 00:29
eto pokušala sam izbliza ali mi stalno slikica ispada ovako mutna..neznam zašto 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 00:34
eto kako se vidi sa mojeg balkona, pogled na Kornate.Naravno da ja neznam snimiti panoramu da vidite svesmile180 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 00:41
ovih leptirića ima puno,krasni su eto jednog sam uspijela uhvatiti..nikad nemam aparat uz sebe
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 00:45
jedan od mojih mnogobrojnih gekona...nije mi da ih uznemiravam ali samo da vam ga pokazem ,jako sam ponosna na njih imam tri velike familije.Novi je velik tek jedva 2cm
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 07:45
Divan vrt i priroda........po biljkama se vidi da smo u sličnom kraju....

Ona divna biljčica što si je prenijela sa stijena je  -  mrižica...stavila sam je u Samoniklo bilje....i meni je bila teška za snimiti, ostane mutna jer je tako prozračna, bez listova.....

...zidne guštere zovemo tarantele  -  zidni macaklin...imam ih i ja na svakom kantunu kuće....Smile

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 10:30

Duda slikice su super, a leptirić je u letu, tek se valjda namjeravao spustiti, pa sti ga dobro ulovila fotićem - ma preslatko.

A tek pogled s balkonasmile227

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 15:46
Životinjice su predivne, ali što mi uradi sa pogledom sa balkona!!! smile232smile79
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 16:03
Slike kukaca su ti baš prekrasnesmile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.