Tečajevi i kavice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 891011> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....da moš si mislit....sve to u dva sata ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Dobro si rekla... Daj ih molim te vidi....već su se prebacile na vrtićku spiku ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Joj moj sin u ponedjeljak u vutić a mama utovak u škovu!!!
Ha,ha,ha, ja jedva čekam. Da li trebamo nešto ponijeti osim dobre volje i dobre vibre???
Ja ne znam- školu sam davno završila.
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Idem u vuuuutić- pa to je još cakanije! Dobimo i gablec i njonjamo popodne!?
A mozemo i plepisivati, jelda! |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vjerujem da ovog puta Vesni nebu bilo lako uz naše cure!!!
![]() |
|
![]() |
|
Tak i treba...zato tam i je ...da ju zrešetate s pitanjima ![]() Btw, tam nema klupa ko u osnovnoj školi....već jedan ogromni stol.... ( ko u vrtiću )...a vi oko njega ko pačići mali ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Naj plašiti žemsku!
Nek pripremi prve klupe za nas - već vidim da bumo bile dosadne s pitanjima- bar ja! ![]() |
|
![]() |
|
E baš mi je drago da si ipak se uspijela prijaviti
![]() Naravano, još bi mi bilo draže da i odeš ![]() Znači, sve tri ste prijavljene ![]() Moram javiti Vesni da joj dolaze tri turbo prvaši- (či )ce... ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ljudi izgleda da ipak idem!!!!! Sada sam se prijavila....Šeflera moramo se naći taj dan na kavi.
Da li još netko ide da se dogovorimo?
Ja idem 99% ali još uvijek postoji onaj 1% i toplo se nadam da me neće zeznuti!!!
|
|
![]() |
|
Na žalost ništa od toga...
Muž mi radi i nema mi tko čuvati sina!!!
Morat ću čekati neki novi termin... a vi uživajte ....
|
|
![]() |
|
Dakle čvenk se dogovara!!! Ja sam se predbilježila na "početni " 02.09. u 17:30. Obzirom da traje samo dva sata i nema drugih termina za početni - za sada - ja bum našla cajta. A obzirom da delam do 16 sahata vidim i kavicu prije škole!!
![]() Sad se još samo Proljeće mora odlučiti - nek sinek dojde s tobom! Bumo mi njemu zanimaciju našli! I Proljeće - prijavi se čim prije na tel 6114711 dok nisu popunili termin! Ja sam ih jedva danas dobila! ![]() |
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Ajde, ajde, proljece, nadji vremena. Ja imam 2 mala sincica i muza koji radi u smjenama pa sam uspjela nekaj zrihtat, tebi je ipak mrvicu lakse
![]() Ja ne znam jeste primjetile, ali skoro sve tu imamo brdo obaveza, a opet nekako nadjemo vremena za ovakve stvari. To je valjda ono "sto se vola jace tuce to on jace vuce" ili tako nekako............
![]() |
|
![]() |
|
Pa ja se nadam da će me Šeflera povesti sa sobom!!!
Samo moramo vidjeti koji datum nam odgovara, valjda će imati obzira prema meni jer imam malog sinčića i mužića koji radi u smjenama...
Šeflera
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Inače, baš bi bilo lijepo da idete sve tri zajedno: Šefi, Darla i ti ![]() Koja bi to ekipa bila ![]() S obzirom kak ste živahne, moja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ha,ha,ha,
Baš ste me nasmijale...Ma sjećam se ja da smo se mi dogovarale za tečaj i ja još uvijek želim ići alli sam mislila da ste u međuvremenu dok sam bila na moru nešto drugo dogovarale....
A ona kutijica gore mi je trebala još prije par godina...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Godine su to! BUM TI DONESLA NA PRVI ŠKOLSKI SAT ANTISKLERINA!
Danas bum nazvala da vidim kad poslje tog imaju tečaj pa javim! |
|
![]() |
|
Proljeće,
vidi svoj prvi post na ovoj stranici mog topica ..... predlažeš Šefi shooping prije početka školice ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Halo, halo, kakav je to tečaj???
Može koja informacija više!!!
![]() |
|
![]() |
|
Baš mi je drago da si se prijavila na tečaj
![]() Sve bu ti puno jasnije...budeš vidjela koje su to sve mogućnosti kombiniranja tehnika....a ideje će ti frcati ko lude ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |