Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - tražim ivančice i margarete
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

tražim ivančice i margarete

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Nina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 233
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: tražim ivančice i margarete
    Objavljeno: 21 Kolovoz 2008 u 15:10
već neko vrijeme želim ove biljke, ali nikako doći do njih, pa ako netko ima viška sjemenja (nadam se da ih ja kao veliki ljubitelj-laik cvijeća mogu tako uzgojiti), neka me stavi na popis onih koji ih žele u svojoj zbirci.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2008 u 15:16
imam one divlje ivančice...donijela sam ih sa livade...imaš sliku u mom vrtu
sad cvjetaju pa ako hoćeš mogu pokupiti sjeme kad se osuši
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2008 u 18:08
Imam 2 vrste ivančica, klasične koje cvjetaju cijele godine i velike koje su duplo veće od klasičnih, ali cvjetaju jednokratno. Mogu ti na jesen poslati malo biljčica, jer su se jako razrasleWink
Na vrh
Nina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 233
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2008 u 10:17
ma može kako ne, svih ivančica, samo meni odgovara bolje sjeme, jer će lakše preživit putovanje do mostara. a kako ide to slanje sjemenja uopće
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2008 u 10:29
pošto treba preko granice bolje je sjeme jer carine zezaju
ti nama pošalji adresu na pp pa ćemo ti probat poslati u pismu i nadati se da će stiči Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.