bonsai |
Odgovori | Stranica <1234 7> |
Korisnik | |
Ivan
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve sam to uradila samo sto sam umjesto zicom grane povezala spagom (nisam imala zice)
ali dovoljno da ih ne slomim i da se moze fino saviti |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivane,ja kužim to rezanje i ovijanje žicom no ne kužim rezanje korjenja
Kad se režu,kako,koje korjenje,koliko......?
|
|
Ivan
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za obrezivanje korjena mislio sam na biljke uzete iz prirode, jer pravilo je da kolika je krošnja, toliko je u promjeru i korijenov sistem, za bonsao koji se uzgaja iz reznice ili iz sjemena to ne vrijedi; ako se biljka uzima iz prirode treba smanjiti širinu korijena.... ne puno, ali ipak smanjiti da se potakne biljku na rast i zakorjenjivanje
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne bi bilo loše kad bi netko stavio i sličice kako počinje ''stvarati'' svoj bonasai; korak po korak,
lakše se uči i širi znanje
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stavit cu ja za koji dan slikice
pa ce ti biti lakse |
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošle godine mi među ružama nikao orah i ja ga presadio u malu saksiju. Sada ima minijaturne listove. Držim ga u bašti i zimus sam ga zajedno sa saksijom ukopao u zemlju, ali zime nije ni bilo pa je ostao živ.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Našla sam nešto opširnije o bonsaima
Ako nekome treba
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, prava stvar!!!
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde konačno ubacite koju sliku da vas na djelu vidimo
Upute imate,ja sam teoretski dio obavila,a sad vi
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam to davno obecala ali vjerujte da nemam vremene i ovako jedva uletim da vidim sta se novo desava
nekako sam se zarazila ovim forumom |
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://free-bj.t-com.hr/darko/index.html
još malo informacija o bonsaiu;
Ažurirao angi - 21 Svibanj 2007 u 11:36 |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i kako napreduje?
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo sad ce slikica nije bas neki bonsai ali je moj domaci
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dina,daj ga malo iz daljeg uslikaj da se vidi
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moze li ovako
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se slabo kužim u bonsai ali mislim da ima preduboku teglu.
I mislim(al ga danas puno mislim) da bi mu trebala grane oblikovati sad dok su još mekane.
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ima nisam imala manje kad sam ga sadila
ova mi je dobro dosla da joj mogu grane saviti jer bile su sve uspravne sad su se fol malo iskrivile ali moram ga svakako na jesen malo bolje oblikovati |
|
Odgovori | Stranica <1234 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |