Naš mali vrt... |
Odgovori | Stranica <1 3132333435> |
Korisnik | |
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta napisati čarobno to je to
|
|
Sponzorirani linkovi | |
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam u tvojim travicama, ... hortenzija je predivna.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti draga rajski Tvojim ljepoticama nije ni do koljena, ali svejedno ju volim
Evo slika samo za tebe... Prvi cvijet Astrantie... ... i Liatris je u punom cvatu... ... kao i Ehinacea purpurea. U predvečerje mi je sve nekako još i ljepše... kombinacijom budleje, ehinacee, liatrisa i muhlenbergie sam jako zadovoljna Sanguisorba officinalis Na gredici preko puta počinje cvjetati Molinia i jako mi se sviđa... kao i ovaj ukrasni luk... Verbena bonariensis je jednostavno prekrasna... Salvia farinacea i ukrasna trava... Moji najbolji prijatelji uvijek uz mene... |
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova slika mi je čarobna, dočarava ljepotu tvog vrta
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa, hvala ti od
Ovih dana u našem malom vrtu... Kale su se ove godine preselile na novo mjesto, u društvo ukrasne trave i Ehinacee... Za miškicu... ako navrati ovdje Rudbeckia hirta Tanacetum Nigella damascena Za gredicu posađenu ove godine, nije loše... Šta vi kažete? Jako sam zadovoljna i kombinacijom Stipe i Brodiaeae queen fabiola... Za kraj... |
|
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Brodiaea queen fabiola je savršena...
|
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nova gredica je stvarno za uživanje ... divne boje koje se razlikuju tek u nijansama.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala, i uživala kao i uvijek u ljepoti tvoga vrta,
gredica je prekrasna, sve je lijepo usklađeno, i čini mi se kako ti je vrt prekrasno mjesto za odmor i uživanje.... |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svee je prekrasno. Oduševili su me pupovi anemona, ali onaj dio vrta koji ti je 'natkriven' vinovom lozom je tako bajkovit *zaljubljena*
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam kako ti uspijeva vrtno cvijeće Mene osobno uvijek oduševi ehinacea purpurea..
|
|
Paulinjo
Novo sjeme Pridružen: 05 Studeni 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 21 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pardon što upadam ko padobranac u ovu temu, imam pitanje.
Imam božura, posjeko sam ga jer se to tako radi u jesen. Koliko često ga moram zalijevati sada dok je on u fazi mirovanja?
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neznam sto mi je ljepse u vilinom vrtu....bas je vilin vrt.... Ehinacea purpurea me odusevljava svojom njeznoscu.....
paulinjo ako si sada vec posjekao bozure mozda je malo rano,ja ga pustim da ga mraz smrzne i onda izdrzi zimu i ima snagu za sljedece ljeto i cvatnju....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vilo, uživala sam u savršenstvu tvoj cvjetnog kutka... obožavam plavo cvijeće... u ovo kišno jutro, vratila sam se u ljeto i odmarala u miru i tišini. Hortenzije su ti čarobne.
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove slike su praznik za oči
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav dragim CiF-ovcima, nije me dugo bilo ali nisam vas zaboravila... Hvala svima koji su zavirili u naš mali vrt i ostavili trag, evo koja slika od ove godine... rano proljeće...
Stara kruška u cvatu Kamenjar pomalo zapušten, ali meni najdraži... Javor raste... Aubrieta Proljetno buđenje na gredici sa ukrasnim travama... Nove podignute gredice... i za kraj... poneki posljednji pozdrav i mojim dragim prijateljima zagrljaj... Pozdravljam vas sve sa jednom predivnom pjesmom... za one čije je srce u kamenu i cvijetu... https://www.youtube.com/watch?v=_0HAzIBd9Ck |
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago mi je vilo da si nam se vratila sa svojim lijepim slikama
pjesma pristaje ovoj južini, sjetna je; iz mog kraja je, pa kad bi me u ZG svojevremeno uhvatila nostalgija, onda bi se puštala...više puta
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Odgovori | Stranica <1 3132333435> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |