aurelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 26> |
Korisnik | |
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
U ovom vrtu diviti se cvijeću, a ne zamijetiti urednost je jednostavno nemoguće. Forzicija mi je najljepša kad se uz cvjetove počne kititi i listovima.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Lucy
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Imam pitanje , da li možda znaš ti ili netko tko svrati kako se zove biljka sa prve slike na ovoj stranici.
Bila sam ovaj vikend na malom sajmu cvijeća u Opatiji pa je kraj te biljke pisalo - srebrni koralj. Naravno da teta prodavačica nije znala pravo ime ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Korijenko
![]() Biljka je Calocephalus Brownii "silver" ...imaš je na temi Vrtno cvijeće...bile su od jeseni u kući u teglama, sada sam ih posadila van i za nekoliko dana potjerala je mlade grančice...još nisam stilga istražiti da li prezimi kod nas na kontinentu |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Lijep je calochepalus, imala sam ga prije dvije godine u kamenjaru, ooogroman je narastao, ali ne može prezimiti, nažalost.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hvala Aurelija, sve sam pročitala i odustala od nabavke. Maksimalno sam smanjila cvijeće u vazama
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Nisa, hvala...neka krase vrt bar ljeti
Korijenko, ja sve više sadim van, a manje balkonsko jer sunce prži cijeli dan...sobno imam samo poklonjeno |
|
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
I ja sobno smanjujem, svake jeseni kad unosimo sama sebi kažem od iduće godine smanjujem broj tegli ali u proljeće opet isto
![]() kod tebe se isto krasno rascvjetalo još kad se sve raširi ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Enrikova nona
![]() ![]() Je, kod mene su nove gredice "trči, trči, pa cvijet" jer sam dosta proširila prostor za sadnju novih biljki |
|
![]() |
|
![]() |
|
Svaki dan dočeka me neki novi cvjetić
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Širenje cvjetni gredica to mi je nešto poznato ha ha ma to meni i je draž svako proljeće novi pogled novo izdanje i nove želje novi snovi a dok sanjamo i želimo živimo i radujemo se svakom cvjetku to je vrt iz moje duše.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Vidi se da je proljece k tebi doslo na velika vrata ,
tako je sve lijepo ! ![]() |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
![]() |
|
Kamenjarko, slažem se sa svime što si napisala
![]() ![]() Gute Fee ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Šire se gredice sa lijepim cvijećem, to ti je zaraza ovog foruma draga, tako si obećam svake godine da ću smanjiti i opet kad dođe proljeće povilenim za novim biljkama.
![]() |
|
![]() |
|
Catalpa...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Neki detalji iz vrta...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |