Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 282> |
Korisnik | |
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno za uživati, draga na prvoj slici pored grma suručice je bila mlječika ako se ne varam fali mi, ptam te zato jer je moja smrzla, hoće li se obnoviti?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pratim i uživam
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Hvala svima koji su bili u mojem vrtu dok mene nije bilo.
Opet je proljeće počelo cvjetati! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivan vrt sa puno novih biljčica :)
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Sigurna sam da ima koji ušećereni cvjetni bombončić u tvom vrtu, samo nam ga ne pokazuješ. Pozdrav Slavujčice
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Akebia quinata
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima. Drago mi je da ste opet ovdje!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Definitivno savršen i bajkovit vrt.
![]() |
|
![]() |
|
Ante00 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Prosinac 2012 Lokacija: Iza duge Status: Offline Bodovi: 103 |
Ipheioni?
|
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Uvijek prekrasne slike,
ovog puta epimedium me oduševio, divan je
![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti!
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Uvijek se iznova odusevim kad svratim. ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Hvala catalpa!
Bila je mlječika ali se smrzla. Nadam se da će, kao i svake godine, niknuti nove koje se same zasiju. |
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Uvijek uživam kad sam u ovom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga moja, jako me veseli vidjeti ove divne fotografije, jako, jako...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
kosjenkaSB ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Lijepo kao i uvijek.Drugo nije ni bilo za ocekivat
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Prekrasno jutro uz to pogled u tvoj vrt ma sta reći nemoj nam uskraćivat ovu lipotu poz i tebi i tvom vrtu .
|
|
![]() |
|
Je, to je ipheion.
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Propustila sam zimu u mnogim vrtovima, pa tako i u ovom. Ali proljeće ne propuštam! U tvoj je vrt proljeće ušlo na velika vrata.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |