Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 78> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Manči
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
I opet bravo za slike!
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Franjice, tako rado bi ti našla kakvog u tajicama.....ah....toliko ljudi koji su sami, a tako je teško upoznati nekog ......
Moraš stalno biti u điru, a ne u uredu i doma......
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Moram i ja staviti mjesec. Mislim da smo ga slikale u isto vrijeme! Samo kaj kod mene nema mirisa mora. Susedova štala je bilzu pa je vonj prekokrasan u ljeto!
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Htjela bi uloviti puni mjesec, sa licem...ali ne ide...
|
|
![]() |
|
...blagdan Velike Gospe, meni posebno značajan i drag, proveli smo na otoku...skupila su se i djeca pa je ugođaj bio pravi.....već dugo nismo bili u punom broju.... naši dječaci su se nakon godinu dana našli svi na jednom mjestu ......i jednostavno bili zajedno.......
![]() ![]() ...
![]() ![]() ...obiteljski nogomet na travi...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo Manči, ma uvijek mi suze dođi na oči kad je obitelj na okupu, a i kod mene je to dosta rijetko na žalost, a vrijeme leti. Barka je super, sigurno uživate u njoj. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Barka služi svrsi....prijevoz i ribanje.....nije šminkerska...
...vapi za piturom i penilom....
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ma što ne kažeš! A čemu bi barka trebala služiti. Cijelo ljeto čitamo o šminkerskim barkama u crnoj kronici. Barka kojom se služi i koju se voli je ono pravo.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jednom moram staviti sliku naše, da vidiš što je barka za ribarenje. Panule, mreže, parangali (kom 2), puna košara povraza, udice, 4 štapa za ribarenje, maske, peraje (3x - svi muški upotrebljavaju), takao da potpuno razumijem.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Upravo smo se vratili s ribanja....8 liganja....biče sutra objed.....
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
eh...upravo su moji otputovali,tetka,njena kcer,zet i unuk,oni su za mene nesto vise od rodjaka,nemam rodjenu sestru pa moju Tati volim kao rodjenu...suza ima kad dodju a jos vise kad podju kuci.I nama Velika Gospa puno znaci,ranije smo se svi okupljali kod babe i dida,a sad slavimo ovde kod mene.
Kako manci spremas lignje? |
|
![]() |
|
Tako i ja imam tetku i njenu djecu koja su mi važna kao da su mi sestra i brat.......
Danas sam lignje prigala na kolutiće, MPNsS je konačno počeo jesti glavonošce....inače ih češće pečemo sa lukom i patatama u pećnici, a ako se nema vremena može iste namirnice odozgo na plinu ...Ipak su mi najdraži punjeni lignji a nisam ih odavno pravila....
Sad im počinje sezona lova pa sve do kasno u zimu....a MM ima često sreće ....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Divne su i punjene,ali najvise volim frigane.
Nikako mi ne uspeva da tako slikam mesec ![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
...mljac, njamanjama
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
i ja se pridružujem pohvalama slika,naročito one sa očima
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
uh i ja volim lignje , ali ih baš neznam spremati , ja kupim one več panirane i samo bacim na ulje i gotove
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |