Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 243>
Korisnik
Poruka
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2008 u 15:25
ClapClapClap
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2008 u 21:09
Originalno poslano od člana Štefica Štefica napisao:

Sve je tako lijepo,sve ima svoje mjesto i svoj kutak gdje najljepše uspjeva.Cleoma je savršena kao i isusova kruna (pasiflora). [IMG]smileys/emot130.gif" align="middle" />

Potpisujem!

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2008 u 21:51
sory - slike kaj sam ti obe čala nisu uslikane , jer je več bila noć kad sam stigla kod mame-ali dogovor stoji
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2008 u 22:19
Branka super, nije to ništa hitno, ali baš se veselim plavome.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2008 u 18:48
Pasiflora ti je divna,a ne zaostaju ni ostale cvrcke
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2008 u 21:40
Ovaj će kaktus pnovo cvjetati - to je treći put ove godine

Karanfili su bili prestali cvjetati, dio se osušio, ali evo ponovo cvjetaju

Ne znam točno kako se zove ovaj, ali i on se sprema cvjetati, iako su mu listovi malo požutili - neki

Ma la Xenijina breskvica čeka premještaj u Vrt u Skradniku - doduše ne znam kad bi bilo najbolje vrijeme

Cinije bez premca - sve su ljepše i ljepše

Cijelo ljeto vodim borbu s ovim gusjenicama, koje mi jedu ružino lišće - pa ti nemoj trovati špricanjem, a  kako kad drukčije ne ide.

RIJEKA

Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2008 u 21:44
Clap

Thumbs%20Up

Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2008 u 21:49
Breskvu presadi na jesen...
Za ostalo (i kod mene karanfil ponovo cveta,divni su)
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2008 u 22:27
moji karanfili su se nakon lijepog svata,osušili Confused
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2008 u 23:27
..eh,kako bih voljela izgubiti se u ovom "malom raju"Tongue..neznam koje rijeci upotrijebiti da opisem ovu ljepotu koju sam vidjela lutajuci tvojim dvoristem..Velika mi je zelja uvijek bila imati "moje malo dvoriste" i ako se to ikad dogodi,Vidim od koga mogu ucitiTonguei traziti savjete..ako to nebude neki problem za tebeEmbarrassed..
..sve najbolje tvojim "ljepoticama"!!Tongue

smile113
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2008 u 10:16
Jutros nemam nekih većih obaveza, pa sam malo slikala - evo nekoliko detalja.
Opet ne znam ime ovom kaktusu - ako je uopće kaktus, ali i ovaj cvjeta drugi put ove godine

Ovaj kutak u kohjem prevladava ljubičasto i verbenica, koja se potpuno oporavila - prvo mi je što ugledam kad izlazim iz dvorišta.

S druge strane u vrtiću ima svega: vodenika, azaleja, bršljana, pasiflore, a ispred ovaj divni kameni cvjet.

Pod stepenicama vrtić od crijepova samo za Silvekine astere (lijepe Kate)

RIJEKA

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2008 u 10:22
Baš fora kak sam to skupila sjeme da imaš samo roza astre, a skupljala sam sjeme svih boja odjednom LOL Bum ti najesen skupila posebno plave
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2008 u 11:15
Ne mogu odoliti da ne budem poučna. Ono nije kaktus nego sukulent.
Osim toga vrt ti je kao i uvijeksmile120. Više ne znam kako bi ga pohvalila.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2008 u 21:41
potpisujem
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 15:45
Koliko samo cvijeća na ovim stranicama.... a kažeš samo cca 60 m2, kako ti to uspjeva?
Sedum na trećoj sličici ispod karanfilića se zove sedum sieboldii - meni jako drag i upravo se i kod mene sprema cvjetati!Smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2008 u 19:24
Opis je u dnevniku, a slikice su ovdje.
Čuvarkuće koje sam dobila od renee, posađene za sada sve zajedno, a za dalje vidjet ćemo

Ove dvije sam posadila posebno, doduše u malu posudicu, jer su mi bile veće i nekako posebne - o imenima kad narastu i kad mi ih netko imenuje

Još jedna čuvarkuća, koji mi je u prvoj pošiljci poslala renee, a jedina je preživjela i ima mladunče

Sedum sieboldi - naučila sam kako se zove, zahvaljujući bergeniji, morala sam nešto učiniti s njim, jer je počeo propadati, a upravo se sprema cvjetati.
Skužila sam da sam ga previše zaljevala, pa sam ga stavila na mjesto gdje ga neću uopće neko vrijeme zaljevati. (naravno da mi ga je danas natopila kiša),

Recimo da je ovo bio jučerašnji "kućni uradak", a danas jedna slika mog vrtića u kojem caruju asteri (lipe Kate). stvarno su predivne, iako im je malo gužv, pa su nešto sitnije.
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2008 u 23:58
Pre neki dan sam dobila od prijateljice s.sieboldi,tacnije iscupala mi par grancica pa sam ga posadila .
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2008 u 01:53
Joj Triša, sve je čista petica, živopisno i lijepo. Imaš puno vrsta cvijeća, pravo bogatstvo.smile120
Pa meni onaj sukulent što cvjeta izgleda kao vrsta čuvarkuće. 

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2008 u 17:36
Pasiflora je moj san - obećana mi je ove godine, pa jedva čekam !!!
A i cleoma mi je prekokrasna, sad i ona dolazi na listu mojih želja...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2008 u 17:48
Anaida, ako hoćeš bijelu - čisto bijelu pasifloru, rado ti je pošaljem, a mogu ti poslati i nešto sitno sjemenki cleome- imam samo jednu, ali imat ću dosta sjemenki.
Pošalji adresu na p.p. - pasiflora imam u izobilju i to biljčica s korjenom.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.