Mali vrt rajskoga vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 26> |
Korisnik | |
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... morala sam ponoviti ... oprosti, ali na ovome ti zavidim, uistinu .... kupim ih, dobijem, "posudim" mazim ih, pazim, njegujem, ali ne ide ... cvijet koji obožavam i s kojim nemam sreće ... a mogle su biti kraljice moga vrta ![]() Imaš najljepše hortenzije na ovom forumu. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
aurelia
![]() Nisa ![]() Anastazija ![]() hvala vam! ![]() bucka123 ![]() Ma nisi ti kriva ako ti ne uspijevaju jer zaista ne traže ništa osim hlada. Samo u hladovini mogu dobro rasti, eventualno jutarnje sunce do 10 sati. Barem što se tiče macrophylla. Znači sjever, sjevero-istok ili zakloni nekog drveća i slično. Postoje one koje podnose i više sunca (skupina arborescens ... npr. Annabella). Skupina paniculata isto tako podnosi sunce. Jedino što ih je malo teže kod nas pronaći, ali nađe se. Paniculate su predivne. Okupane kišom ... ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Slažem se s tobom - hortenzije tako malo traže, a tako puno daju. Ove tvoje su posebno darežljive!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Stvarno su predivne
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Gledam i divim se raskošnim hortenzijama i angeli prelijepo ti je sve draga.
![]() |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Svaka tvoja slika koda je iz kataloga i cvjeće na njima predivno sve
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
kosjenkaSB ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Sve je prekrasno ali ja izdvajam onu crvenu begoniju,jeli posadjena iz lukovice ilk kupljena kao gotova
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga kosjenkaSB
![]() Sve gomoljaste begonije su kupljene kao gotove sadnice u 5. mjesecu. Sadila sam ih prije, ali sam odustala iz nekoliko razloga. Klijavost gomolja mi je bila oko 50 % ... pola nikne, pola ne. Boje vrlo često nisu odgovarale deklaraciji i ono možda najvažnije gomolji se trebaju saditi relativno rano, otprilike pred kraj veljače. Naravno treba im toplina i svjetlost. Nisam im mogla omogućiti idealne uvjete za rast i razvoj u kući pa sam stoga odustala.
|
|
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Sve mi je prelijepo...ali baš sve!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Predivne slike, kao i biljne kombinacije na njima, balkon ti je prekrasan
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aurelia
![]() vila2 ![]() hvala vam od
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
krasno je prošetati po rajskom vrtu
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
I ovo je jedan lijepi rajski vrt...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivno i raskošno kod tebe..taman sam htjela pohvaliti sliku s hortenzijama, a onda mi dođu druge slike pa ne mogoh ništa posebno izdvojiti
![]() ![]() a i vaši susjedi vrijedni, vidiš kako su uredno pokošeni kanali uz cestu |
|
![]() |
|
Prekrasan vrt u tegli
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |