Andrein dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 15> |
Korisnik | |
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
triša a što da ja za sebe kažem.nisam ni znao da postoji toliko cvijeća koliko sjmena sam užicao.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dakle veliko pospremanje je počelo, biljke se polako spremaju za zimski san, a na proljeće kad sve izneseš van ima da osobno dođem poharati opet nešto. Vidiš s kakvom ludom imaš posla - nikad mi nije dosta.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Sad kad su mi ruke "koliko toliko" OK, uspjela sam iskopati gomolje dalija da ih pospremim. A i tegle za spremanje u podrum sam približila vratima, tu im je toplije neg na terasi.
![]() Sad čekam buče da ih stavim na terasu! |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Nedaš se ti alergiji, ma kužim te 100%
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Pak nisam izdržala da ništa ne delam po vrtu!
![]() Ali, tako sam se dobro zakamuflirala sa dvojim rukavicama, tako da sam uspjela uz pomoć moje curke očistiti dosta ocvalog cvijeća! I baš sam ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma do proljeća si ti ko nova...a onda kad navališ sve će frcati
![]() |
|
![]() |
|
Nije da se ništa ne radi po vrtu, samo što nažalost ja ne radim!
![]() Sveki je opet u akciji kao i prošle godine, pak za 1 m skraćuje svoj vrt, sasjekla brajdu koja je bila oko terase, a nije baš niti rađalo grožđe, pa zasadila nešto ruža, alisyuma i kaj ti ja znam kaj, naravno dodala još kamenja da to ljepše izgleda. Takve akcije je drže pokretljivom sa svojih 73 godine. Naravno da su nam ideje različite, ali ja sam izabrala svoj kutak u sjeni borova i tam sam ja gazda, a kad u formu dojdem idem joj pomoći. Alergija me dosta omela u mojim planovima, pa... doći će proljeće i sve ću ja to nadoknaditi. Jedino moram što prije staviti u zemlju lagerstermiju dok nije kasno!!! ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
eh da...tako sam ja vodila rat sa susjedovim psom..točno se pored ruže odlučio istovariti,a poveći je pesek
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Samo ne zaboravi gore napisati toilett (kad te dame kraj cijelog vrta izaberu tegle, moraju imati i strelicu i uputstvo za upotrebu pijeska)
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ili joj staviš jednu posudu pokraj s pijeskom
![]() |
|
![]() |
|
Taj dio se nalazi pod strehom tak da bu do jeseni mira!
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Viš kak je snalažljiva! Ja sam svom cvijeću morala sakriti zemlju jer im se jako svidjela. Složila sam stare parkete po teglicama. Sad su se već odvikli pa sam lagano i počela micati parkete!
A kaj buš sa vapnom - da prostiš! Padne kiša i gotovo je! |
|
![]() |
|
Trenutno ratujem sa susjedovom mačkom. Našla je moju košaru sa ukrasnim slakom za njezin toilet.
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
šaljem adresu.hvala
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
e onda treba krenuti u nabavku
![]() |
|
![]() |
|
Digitalis je bolje sada sijati, pa iduće godine odmah procvjeta.
Ako se sije na proljeće, onda ne cvjeta tokom ljeta. On je dvogodišnja biljka kak kažu! |
|
![]() |
|
jel cveta iste godine kad se poseje?
|
|
![]() |
|
Nije da do sada nisam ništa radila, već nisam stizala tipkati.
Evo napokon da sam i ja malo kvalitetnije ušla u moj cvjetnjak i proplijevila ga. Vidim već da se digitalis jako lijepo rasijao i niče, neću počupati ga skroz, tako da će biti biljkica za one koji ga žele, možda ovi brže procvjetaju nego oni iz sjemenki. Slobodno se javite na pp!!! ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Uživaj u "crnim ptičekima" izljubi ih i za mene (moje se ptičurine više nedaju ljubiti, prebrzo je to došlo da ih ljubi netko drugi)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |