Fuksija - Fuchsia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 35> |
Korisnik | |
Amrah ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 24 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Rajski draga i mene su oduševile jer imaju baš krupan cvijet...imala sam i prije tu vrstu ali nisu bile tak lijepe
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hrvojemikanovci ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 06 Studeni 2014 Lokacija: stari mikanovci Status: Offline Bodovi: 17 |
napokon imam fuksiju vec mi cvjeta
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Sve su krasne, al ova je extra.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Divno, aurelia...evo prvih "balerinica"...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Lijepe su vam fuksije, jako ih volim i svake godine na tržnici kupim po nekoliko, ali nikada mi ne budu tako lijepe, guste i zelene kao vaše. Sigurno postoji tajna u još nečemu osim položaja i prihranjivanja. Čarobne su, sve su poput plesnih haljinica
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Matko ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
Još nisam ali planiram... puno kiše i vlage je u zraku pa im više škodi vani nego unutra.
A ako dođe mraz neće ga preživjeti. Tako da idu uskoro unutra, neću čekati zadnji dan.
|
|
tko rano rani..... ne čini proljeće!!!
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Jeste li vec pospremili svoje fuksije? Moje predivno cvjetaju, a najavljuju mraz za drugi tjedan..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Lijepe su.
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
I meni je prelijepa!
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Predivna ti je
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |