Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 243> |
Korisnik | |
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Potpisujem! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
sory - slike kaj sam ti obe čala nisu uslikane , jer je več bila noć kad sam stigla kod mame-ali dogovor stoji
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Branka super, nije to ništa hitno, ali baš se veselim plavome.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Pasiflora ti je divna,a ne zaostaju ni ostale cvrcke
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovaj će kaktus pnovo cvjetati - to je treći put ove godine
![]() Karanfili su bili prestali cvjetati, dio se osušio, ali evo ponovo cvjetaju
![]() Ne znam točno kako se zove ovaj, ali i on se sprema cvjetati, iako su mu listovi malo požutili - neki
![]() Ma la Xenijina breskvica čeka premještaj u Vrt u Skradniku - doduše ne znam kad bi bilo najbolje vrijeme
![]() Cinije bez premca - sve su ljepše i ljepše
![]() Cijelo ljeto vodim borbu s ovim gusjenicama, koje mi jedu ružino lišće - pa ti nemoj trovati špricanjem, a kako kad drukčije ne ide.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() ![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Breskvu presadi na jesen...
Za ostalo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
moji karanfili su se nakon lijepog svata,osušili
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
..eh,kako bih voljela izgubiti se u ovom "malom raju"
![]() ![]() ![]() ..sve najbolje tvojim "ljepoticama"!!
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Jutros nemam nekih većih obaveza, pa sam malo slikala - evo nekoliko detalja.
Opet ne znam ime ovom kaktusu - ako je uopće kaktus, ali i ovaj cvjeta drugi put ove godine
![]() Ovaj kutak u kohjem prevladava ljubičasto i verbenica, koja se potpuno oporavila - prvo mi je što ugledam kad izlazim iz dvorišta.
![]() S druge strane u vrtiću ima svega: vodenika, azaleja, bršljana, pasiflore, a ispred ovaj divni kameni cvjet.
![]() Pod stepenicama vrtić od crijepova samo za Silvekine astere (lijepe Kate)
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Baš fora kak sam to skupila sjeme da imaš samo roza astre, a skupljala sam sjeme svih boja odjednom
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ne mogu odoliti da ne budem poučna. Ono nije kaktus nego sukulent.
Osim toga vrt ti je kao i uvijek ![]() |
|
![]() |
|
potpisujem
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Koliko samo cvijeća na ovim stranicama.... a kažeš samo cca 60 m2, kako ti to uspjeva?
Sedum na trećoj sličici ispod karanfilića se zove sedum sieboldii - meni jako drag i upravo se i kod mene sprema cvjetati!
![]() |
|
![]() |
|
Opis je u dnevniku, a slikice su ovdje.
Čuvarkuće koje sam dobila od renee, posađene za sada sve zajedno, a za dalje vidjet ćemo
![]() Ove dvije sam posadila posebno, doduše u malu posudicu, jer su mi bile veće i nekako posebne - o imenima kad narastu i kad mi ih netko imenuje
![]() Još jedna čuvarkuća, koji mi je u prvoj pošiljci poslala renee, a jedina je preživjela i ima mladunče
![]() Sedum sieboldi - naučila sam kako se zove, zahvaljujući bergeniji, morala sam nešto učiniti s njim, jer je počeo propadati, a upravo se sprema cvjetati.
Skužila sam da sam ga previše zaljevala, pa sam ga stavila na mjesto gdje ga neću uopće neko vrijeme zaljevati. (naravno da mi ga je danas natopila kiša),
![]() Recimo da je ovo bio jučerašnji "kućni uradak", a danas jedna slika mog vrtića u kojem caruju asteri (lipe Kate). stvarno su predivne, iako im je malo gužv, pa su nešto sitnije.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Pre neki dan sam dobila od prijateljice s.sieboldi,tacnije iscupala mi par grancica pa sam ga posadila
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Joj Triša, sve je čista petica, živopisno i lijepo. Imaš puno vrsta cvijeća, pravo bogatstvo.
![]() Pa meni onaj sukulent što cvjeta izgleda kao vrsta čuvarkuće. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pasiflora je moj san - obećana mi je ove godine, pa jedva čekam !!!
A i cleoma mi je prekokrasna, sad i ona dolazi na listu mojih želja...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida, ako hoćeš bijelu - čisto bijelu pasifloru, rado ti je pošaljem, a mogu ti poslati i nešto sitno sjemenki cleome- imam samo jednu, ali imat ću dosta sjemenki.
Pošalji adresu na p.p. - pasiflora imam u izobilju i to biljčica s korjenom.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |